MLSZ IFJÚSÁGI U-17 // Grund 1986 FC – BSE Palóc Farkasok 18-0

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 // Grund 1986 FC – BSE Palóc Farkasok 18-0

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ez a meccseredmény mégis mit kereshet itt? Nem, nem elírás történt, pusztán annyi, hogy az Ikarus a komplett U16-os csapatát át/kölcsön- adta a Grund 196 FC-nek annak érdekében, hogy a játékosok egy erősebb bajnokságban szerepelhessenek, ráadásul az egy évvel idősebbek bajnokságában. A játékosok az Ikarus pályán edzenek, ott meccselnek, a mez is Ikarus-os maradt, semmi nem változott, csak más név alatt játszanak.

Az eredmény láttán lehet, hogy nincs elég erős bajnokság nekik? Ezt majd az idő eldönti, de addig is jöjjön a legutóbbi meccsük beszámolója.

Kezdőcsapat: Abaházi  – Király ,Dósa,Makai,Tisza – Bereczki,Deák,Vitéz – Kelemen , Kanyar, Juhász

Csere: Kósa, Csides, Loch, Pongor

Gólszerzők: Vitéz , Pongor,Loch  ,Juhász 3 , Deák 7 , Kanyar 3, Tisza 2

1.Támadójáték értékelése összességében (játékfelépítés, szervezés)

Végig irányítottuk a játékot, nem túl nagy játékerőt képviselő ellenfél ellen. Ha szükséges volt jó járattuk a labdát, mozgattak az ellenfél védelmét, jól sikerültek a támadóharmadban a kombinációk.

2.Védekezés értékelése összességében: (Pressing, középpályás pressing, védekezés a védő harmadban )

A visszatámadásaink jól sikerültek az ellenfél térfelén, igazán komoly védő munkára nem kényszerítettek, inkább egyénileg próbálkoztak.

Hiányosságok védekezésben: a kialakult hibák kimondottan egyéni technikai hibákból adódtak, magas felpattanó labdák megszerzése, tovább játszása okozott gondot.

3.Átmenetek értékelése: támadásba való átmeneteknél akadt zavar, mert időnként a védelem nagyon gyors játékban gondolkodott.

Hiányosságok (egyéni ,csapatrész ): a mai mérkőzésen nagy erőfeszítéseket nem kellett tenni, kevés hiba volt

Kiemelkedő egyéni: Deák , Kanyar