Beszámoló: U17 (Grund)

Beszámoló: U17 (Grund)

2021.03.20. – 10:00 MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. BVSC 4-0 Grund 1986 FC (Ikarus)

Keret:

Kósa – Bereczki ,Dósa, Makai , Tisza – Vitéz ,Mikes ,Deák -Király(Loch)Kanyar (Pongor),Juhász(Kelemen )
A mérkőzés nyolcvan százalékában a BVSC akarata érvényesült ,sajnos támadásink nagyrészt a középpályán megakadtak , játékszervezésre a nagy nyomás miatt már nem tudtak felállni az alakzatok.

1.Támadójáték értékelése összességében (játékfelépítés, szervezés,

A mérkőzés nagy részében a támadó játékunkat a felező vonaláig tudtuk játszani, a támadóink impotens játéka miatt az állandó labdavesztés miatt nem jutottunk tovább. A kapunktól folyamatosan passzal építettük játékunkat a nyomás ellenére egyszer rúgta ki a labdát Kósa kézből. Sajnos a szervezés részében a középpályán elhaltak támadásaink.


Hiányosságok
 Elsősorban  mentális problémákkal szembesültek a támadók, a terrorizálás elég rossz hatással volt a bátorságukra, és ezzel együtt játékukra.

2.Védekezés értékelése összességében: (Pressing, középpályás pressing, védekezés a védőharmadban :  Magas presszingről szó sem lehetett, mert az ellenfél kirugdosta a labdát. Középpályás védekezésünk rém gyenge volt, nem tudták megoldani a rombusz levédekezését. Sajnos a védők a fentiek miatt gyakran kerültek kiszolgáltatott helyzetbe, de azt gondolom hogy csak két akciógólt kaptunk elsősorban nekik köszönhető.

Hiányosságok védekezésben:

A szélsők lassan zártak vissza, és nem is tolódtak. A középpályások sajnos későn vették észre a mélységi indulókat, így létszámfölények alakultak ki. Szögletből érintés nélkül gólt kaptunk, valamint 1 m-ről fejeltek szintén szögletből gólt a középről.

3.Átmenetek értékelése: A támadó átmeneteinkben az első passzok jók voltak, és területek is adódtak, de a fent említett félelem miatt nulla vállalkozó kedv volt. A mérkőzés hetven százalékán védekezésbe mentünk át, azt gondolom ebből a két kapott gól is ezt mutatja.

Kiemelkedő egyéni

Makai B ,Vitéz M

Simon Imre