2005: sikerek ősszel, sikerek tavasszal

A tavalyi, félbeszakadt, akár bajnoki címmel is kecsegtető szezon után új edzővel kezdte meg a szezont az U16-os csapatunk.
U16-os csapatunk a BLSZ U16/2. csoportját veretlenül vezetve vonult téli pihenőre, miközben több játékos is bemutatkozott az egy évvel idősebbek országos bajnokságában.
 
Ezután a szakmai stáb Simon Imre vezetőedzővel közösen úgy döntött, hogy élünk a lehetőséggel, hogy a csapat országos bajnokságban szerepeljen a Grund FC U17-es csapataként ebben a félévben. A játékosok fejlődése fontos volt az egyesület számára, ezért vállaltuk az egy évvel idősebb korosztályban a megmérettetést.
Még úgy is, hogy csatárunkat, Kiss Mártont a Diósgyőr csapata igazolta át télen, és Borbély András pedig az Ikarus U17-es keretébe került fel.
(Végül az U16 BLSZ csoportban a 2006-os játékosokkal kiegészülve, a keret át nem igazolt része ezüstérmes lett.)
Izgalommal várta mindenki a tavaszt, ahol az első mérkőzés nagy arányú győzelme után a bajnoki címre is esélyes III.ker. TVE elleni döntetlen megmutatta az ellenfeleknek a csapat játékerejét. Végül 37 pontot gyűjtve a tavaszi képzeletbeli tabellán a 3. helyet megszerezve, több rangadó megnyerésével segítettek a több fronton is helyt álló 2004-es csapat bronzérméhez.
De az eredménynél sokkal legfontosabb, hogy folyamatosan fejlődő, tudatos, felépített játék jellemezte az egész szezont!
Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!