Beszámoló: Kölyökliga 2013-as korosztály 1. forduló

A Kölyökliga 1. fordulójában a Dunakeszi és a Vác csapatai vártak “B” keretünkre, melyet az “A” keretből két játékossal egészítettünk ki.

Az első meccsen a Dunakeszi hasonló játékerőt képviselt, mint csapatunk. Az első félidőt több pontatlan, kései  passz, felesleges csel, kapkodás jellemezte. A megváltozott szabályok( kapus földről hozza játékba a labdát, félpályán átrúghatja), a gyakorolt labdakihozatalokat kissé megzavarták. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, bármelyik csapat eldönthette volna a mérkőzést. Igazságos döntetlen született.

A Vác valamivel jobb játékerőt képviselt(inkább az első sora, fizikálisan akcelerált gyerekek), és sajnos az azonnal kezdődő második mérkőzés 3. percében már 3:0-ra vezettek. Csapatunk erejét bizonyítja, hogy a félidő vége előtt kiegyenlítettünk!! Sajnos a lefújás előtt kaptunk egy viszonylag szerencsétlen gólt, így egy gólos hátránnyal kezdtük a második félidőt. Itt egy-egy gól született, kis szerencsével, pontosabb utolsó passzal, kiharcolhattuk volna a döntetlent. Összességében pozitív napot zártunk, sok jó egyéni teljesítmény volt, csapatjátékban előre léptünk. Az akarat, a lelkesedés maximális volt, dicséret illeti a csapatot.

Eredmények:

Dunakeszi 0:0

Vác 4:5 

Pádár Béla