Beszámoló: BLSZ I. osztály felnőtt

Ikarus BSE - REAC 0:3 (0:3)

BLSZ I. osztály 15. forduló
2021.11.27 – 13:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: Bálint M., Kerekes O., Karácsondi S., Szél B., Bíró B., Horváth Á., Schile B., Komlódi D., Gaál-Szabó K., Szabó G., Borbély A., 

Cserék: Kiss N., Barát V., Rokosz M., Balaska M., Martzy B., Tuza Zs.,

Sérülések, betegségek miatt igencsak tartalékos, fiatal csapattal léptünk ma pályára. Hiába volt lehetőségünk büntetőből, hiába volt ziccerünk az első 15 percben, hiába uraltuk a meccset az első 20 percben, hiába nem volt a vendég csapatnak még helyzete sem a második félidőben, az 5 perc alatt 3 kapott gól előtt eldöntötte a meccset.
A mai napon újabb fiatal játékosunk, a 16,5 éves Borbély András mutatkozott be a felnőttek között.
Fiatal csapatunk az ősz folyamán többször megmutatta, hogy játéka alapján a középmezőnyben van a helye és élcsapatok (pl.: Unione, REAC) ellen is képes jó teljesítményre, sajnos ez eredményességben egyelőre nem mutatkozik meg.
A mérkőzésen volt játékosunk, Horváth Krisztián a korábbi sérülésére újra rásérült, ezúton kívánunk neki jobbulást!
 
Orestein József vezetőedző értékelése:
 
8 perc alatt kiharcoltunk egy büntetőt és 100%-os ziccert, de sajnos nem tudtunk előnybe kerülni. Aztán a félidő közepén a REAC-nak elég volt ugyanennyi idő, hogy kihasználja a hibáinkat és eldöntse a mérkőzést. Ehhez hiányzik nekünk a rutin, mert a játék minden más elemében minimum egyenrangú ellenfelei voltunk egy élcsapatnak.
A mérkőzésről a Pestifoci is beszámolt, melyről a cikk ITT OLVASHATÓ.