Beszámoló: Sátor Kupa Gödöllő

2021.12.04

Helyszín: Gödöllői Sportcentrum

Edzői stáb: Zabó Ottó (vezetőedző), Török Sámuel (pályaedző)

Mérkőzéskeret: Cselovszki Viktor, Belancsity Deján, Úr Lénárd, Cseresnyési Ábel,

Schlegl Soma, Orlay Zolta, Illés Tamás

IKARUS BSE-Vasas Akadémia: 0-5

Az első mérkőzésen, sok egyéni hiba okozta, az egyébként meccs képen alapján talán túlzónak mondható vereségünket. Sajnos sok eladott labda és technikai hiba vezetett ahhoz, hogy gólokat adtunk az ellenfélnek.

IKARUS BSE-VÁC: 7:3

A következő meccsen rendeztük a gondolatokat és ellentmondás nem tűrően játszottunk a 2:1 elleni szituációkból rendre jól jöttünk ki, sokszor voltak pontosak a passzok és bátran vállaltuk be a cseleket az 1:1 elleni játékot ennek köszönhetően már az első 10percben eldőlt a mérkőzésnek a végkimenetele.

IKARUS BSE-RKSK: 14-0

A mérkőzés elején látszott hogy ellenfelünk, nálunk sokkal gyengébb játékerőt képvisel ennek köszönhető a nagy arányú győzelem.

Negyeddöntő: IKARUS BSE-III.KERÜLET: 4-0

A csoportunk második helyén jutottunk tovább következett a III.kerület csapata. Amin remek játékkal, gyors, pontos passzokkal és remek védekezéssel biztosítottuk be a győzelmünket. Az ellenfél talán a meccs első 10percében jött át a térfelünkön, onnantól kezdve mi irányítottuk a mérkőzést.

Elődöntő: IKARUS BSE-GYULASPORT: 2-3

Egy lépésére voltunk attól hogy megszerezzük első kupánkat. Sajnos a szerencse nem állt mellénk, mert az utolsó szó az ellenfelünké volt. Talán elhittük, hogy büntető párbajra fog sor kerülni és a mérkőzés vége előtt két perccel ellenfelünk gólt lőtt és bejutott a döntőbe. A csapatom talán a legjobb mérkőzését játszotta.

Bronzmérkőzés

IKARUS BSE-GÖDÖLLŐI SK: 0-2

A Gyerekek tisztában voltak azzal, hogy esélyesek vagyunk az éremre. Ez a gyerekeknek a meccs képen alapján, egy kisebb nyomás volt, hiszen most jutottunk el először oda, hogy egy ilyen nívós tornán érmesek legyünk. A mérkőzést görcsösen kezdtük sok volt a pontatlanság. A Gödöllőnek két helyzete volt a meccs elején és a végén amit be is lőttek. Sokszor szorítottuk be őket a kapujuk elé de sajnos csak kapufákig jutottunk. Rengeteget lőttünk kapura de sajnos nem sikerült nyerni.

Összeségében egy remek tornán vagyunk túl, remek egyéni teljesítmények, remek egységes csapat teljesítmény. Dolgozunk tovább mert ebben a csapatban sokkal több van.