Beszámoló: New Year Cup – 2014

New Year Cup 2014-es korosztály

2022.01.23 – Helyszín: Monor

Edzői stáb: Zabó Ottó (vezetőedző)

Mérkőzéskeret: Tarró Márk, Belancsity Deján, Ur Lénárd, Balla-Rab Zétény, Fehér Marcell, Orlay Zolta, Illés Tamás, Németh Andor, Izsó Viktor

IKARUS BSE-Budapest Honvéd: 1-2

Az első mérkőzés elején sok hibával játszottunk, a 15perces játékidő végén váltottunk sebességet de csak szépíteni tudtunk.

IKARUS BSE-Albertirsa: 0-0

A következő meccsen a játék ritmusát gyorsan felvettük, a védekezésünk hibátlan volt. A támadó játékunk is jobb lett, ám a győzelmet nem sikerült megszerezni, a lehetőségeink meg voltak, de nem tudtunk élni vele.

IKARUS BSE-UTE :0-4

A próbáltuk felvenni a versenyt a versenyt az UTE-val de a győzelmük sajnos nem forgott veszélyben ám a küzdeni akarás a kapott gólok ellenére rendben volt.

IKARUS BSE-Dabas: 4-0

Ezen a meccsen érkeztünk meg igazán a tornára, fegyelmezett jó focit mutattunk be és ennek eredménye volt a 4 rúgott gól.

IKARUS BSE-MONOR: 3-1

Az utolsó mérkőzésünk következett. Amikor is az a helyzet állt elő, ha nyerünk bronzérem, ha döntetlen vagy vereség negyedik hely.

A mérkőzés 30. másodpercében gólt kaptunk, de a gyerekek elképesztő küzdeni akarását dicséri, hogy 5 perccel a mérkőzés vége előtt fordítottunk és az utolsó percben kialakult 3:1-es végeredménnyel elhoztuk a torna 3. helyét. Ez volt a gyerekek első, ahogy ők mondják érmes tornájuk, ahol kupát kaptunk és érem került a nyakunkba.

Rendkívül büszke vagyok a csapatomra mert sokszor remek cselek, pontos passzok, hatalmas védések jellemezték a játékunkat. A gyerekek egymásért is küzdöttek és egy remek délelőttön vagyunk túl. Türelmetlenül várjuk az újabb kihívást.

Természetesen a szülőknek is jár a köszönet, mert biztos vagyok benne, hogy az ő szurkolásuk és támogatásuk nélkül nem tartanánk itt!