Beszámoló: 2014-es korosztály Sátor Kupa Gödöllő

2022.01.29 // Helyszín: Gödöllői Sportcentrum

Edzői stáb: Zabó Ottó (vezetőedző), Török Sámuel (pályaedző)

Mérkőzéskeret: Cselovszki Botond, Balla-Rab Zétény, Cseresnyési Ábel,K. Nagy Dániel, Illés Tamás, Németh Andor, Fehér Marcell

Csoportmeccsek:

IKARUS BSE-Kecskemét 0-2

Az első mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki amit sajnos nem sikerült értékesíteni ahogy a fociban lenni szokott a sok kihagyott helyzet megbosszulta önmagát és a Kecskemétnek két helyzetet volt amit értékesített.

IKARUS BSE-RKSK 6-2

A mérkőzés elején látszott hogy ellenfelünk, nálunk sokkal gyengébb játékerőt képvisel ennek köszönhető a nagy arányú győzelem.

IKARUS BSE-III.KERÜLET 1-3

A mérkőzésen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki amit sajnos nem sikerült értékesíteni ahogy a fociban lenni szokott a sok kihagyott helyzet megbosszulta önmagát. Szinte lemásoltuk az első mérkőzésünket. Ami pozitívum hogy a vezetést mi szereztük meg.

IKARUS BSE-MTK 0-6

Egy sokkal jobb és fizikailag erősebb csapat következett. Akik főleg fizikailag nőttek fölénk. A gyereken semmi nem múlt hiszen a mérkőzés alatt ,sokszor jól tartottuk a labdát és nagyon dicsérendő a gyerekek küzdeni akarása.

IKARUS BSE-II.KERÜLET 2-1

Az utolsó csoportmérkőzésen remekül játszottunk,  külön kiemelendő hogy hátrányba kerültünk de sikerült a fordítás.

11.helyért

IKARUS BSE-RAFC 3-1

A mérkőzésen mi domináltunk rengeteg támadást vezettünk a szélen ahol mindig az utolsó érintés hiányzott. a gólhoz. A mérkőzésen domináltunk mindenki hozzá tett a győzelemhez. A meccs elején sikerült két gyors gól szerezni ugyan a RAFC fölzárkózott 2:1-re de szinte azonnal visszaállítottuk a 2 gólos különbséget.

Összeségében egy remek tornán vagyunk túl, remek egyéni teljesítmények, remek egységes csapat teljesítmény. A 18 csapatos tornán talán a 11.hely kicsit csalódást keltő, mert simán oda érhettünk volna, akár az első nyolcba is. De ebben a napban, ma ennyi volt. Dolgozunk tovább!