Beszámoló: MLSZ KIEMELT TORNA 2012

MLSZ KIEMELT TORNA 2012

Összeállítás: Lele Levente, Csikós Zétény, Zsilinszki Márk, Fehér Zsombor, Rémi Bendegúz, Pádár Kende, Muskovics Márton

Cserék: Jimoh Anthony, Hegedűs Törtel, Bábosik Levente, Tram Lam Phong, Németh Domonkos

Rácz Viktor vezetőedző értékelése:

Az első mérkőzésen kaptunk 2 korai gólt, majd sikerült a mérkőzést megfordítanunk, 5-3-ra is vezettünk. Nagyon jó volt a csapatvédekezésünk. Az utolsó 10 percre fejben szétesett a védekezés, nagyon feltoltuk a védekezés, nagy volt a csapatrészek közti távolság, amit az ellenfelünk kihasznált és megfordította a mérkőzést. 

A 2., 3. mérkőzésen hasonló volt a forgatókönyv, ellenfelünk 2-0 vezetett majd sikerült szépíteni, helyzeteket kialakítani, viszont a z egyenlítés sajnos nem sikerült és az ellenfeleink az utolsó 5-8 percben eldöntötték a mérkőzést. 

Az utolsó mérkőzésre ebbe a melegbe fizikálisan nagyon elfáradt a társaság, és az ellenfelünk játék ezen elemében felénk nőtt. Véleményem szerint ha ez lett volna az első, második mérkőzés akkor más eredmény született volna. 

A srácoknak gratulálok az egész napos teljesítményükhöz, végre minden mérkőzésen sikerült megfelelően játszanunk. Amíg frissek voltunk, addig jó volt a csapatvédekezés, a párharcok, illetve labdatartás, labda nélküli mozgások is.

Kiemelném: Lele Levente, Csikós Zétény, Fehér Zsombor, Muskovics Márton, Pádár Kende teljesítményét.

Eredmények: 

Ikarus- DVTK 5-7
Ikarus-Gödöllő 1-5
Ikarus- MTK 1-3
Ikarus- Kisvárda 1-3