U9 Dunamenti Liga 1.forduló

U9 Dunamenti Liga 1.forduló

Helyszín: Gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum 2022.08.28

Edző: Zabó Ottó

Mérkőzéskeret: Balogh Bottyán, Izsó Viktor, Belancsity Deján, Balla-Rab Zétény, Cseresnyési Ábel, Németh Andor, K.Nagy Dániel, Orlay Zolta, Illés Tamás

IKARUS BSE-Mészöly: 6:3

Kicsit nehezen kezdtünk és ezáltal a Mészöly szerzett vezetést. Utána, főleg a második félidőben mi irányítottuk a mérkőzést. Szebbnél szebb gólokat lőttünk magabiztos játékkal vettük az első akadályt

IKARUS BSE-Budapest Honvéd: 2:2

A Budapest Honvéd elleni meccsen küzdöttünk, hajtottunk sokszor kerültünk gólhelyzetbe amik sajnos kimaradtak. 2:0-ás Honvéd vezetéssel fordúltunk rá a második félidőre. A szünetben rendeztük a gondolatokat és döntetlen lett a mérkőzés kimenetele mind ezt úgy hogy sok passzos labdakihozatalok után kerültünk gól helyzetbe.

IKARUS BSE-Szeged-Grosics Akadémia: 4:5

Az első félidőben 3:0-ra vezettünk. A második félidőben szépen lassan zárkózott a Szeged és 3 perccel a vége előtt megfordította a mérkőzést. Az utolsó percekben nagyon kiélezett izgalmas mérkőzés lett belőle, 4:3ra még volt válaszunk ám az utolsó szó a Szegedé volt, amivel megnyerték a mérkőzés. Főleg a harmadik mérkőzésen a legnagyobb ellenfelünk a meleg volt, és a fáradság, a koncentráció hiánya.

Összeségében elégedett vagyok a gyerekek hozzáállásával és a küzdeni akarásával. Játékba nagyot léptünk előre. Mindenki hozzá tett a magáét és csapatként egymást támogatva biztatva és ami a legfontosabb jól futballozva, egy remek délutánon vagyunk túl ami a fejlődésünket szolgálja!