Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U14 bajnoki mérkőzés

Testvériség-Ikarus BSE 2-9

2022.09.17 12.30 // Ikarus BSE sporttelep

Kezdőcsapat: Siklósi, Nagy B., Fadgyas, Varsányi, Pataki, Kovács-Peterman, Rathmann, Vatali, Keserű, Baruni, Micskó

Cserék: Tunyogi, Eszéki, Rónai, Bíró, Hechst

Gólok: G: Baruni 1, Micskó 4, Rathmann 2, Kovács-Peterman 1, Vatali 1

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

A jó rajt után bizakodtunk benne, hogy folytatjuk a megkezdett sorozatunkat. Ellenfelünk a lejátszott két mérkőzése alapján nem tűnt túl acélosnak, és bár ők szerezték az első találatot a mérkőzésen, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdjük meg a gólgyártást. 

A meccset álmosan kezdtük, nem voltunk teljesen felpörögve, ezt meg is büntették a hazaiak. 10 perc után kezdtük felvenni saját ritmusunkat, ekkor sorozatban vezettük a veszélyes támadásokat, de gólt nem sikerült elérnünk. Támadásban jól fejlődtünk fel, de a védekezésbe való átmenetek lassúak voltak, a megfelelő távolságok egymás biztosításában hiányoztak. Ennek ellenére ellenfelünk nem jelentett sok veszélyt a kapunkra, védősorunk stabilan végezte munkáját. 

A félidőben már négy góllal vezettünk, ami a második játékrészre túlzott nyugalmat adott számunkra. Játékunk helyenként döcögött, ugyanakkor voltak jó periódusok, amelyek során rendszerint helyzetbe kerültünk. A folytatásban már csak az volt a kérdés, hogy mennyit rúgunk ellenfelünknek. Amennyiben képesek leszünk kombinatívabban játszani, a csapatérdeket szem előtt tartani, úgy a fejlődésünk és az eredmények is felfelé fognak ívelni.