Bszámoló: 2022/23-as U9-es korosztály Kölyökliga 1. és 2. forduló

U9-es korosztály Kölyökliga

Edzői stáb:Török Sámuel(Pályaedző Ikarus Bse-2014-es korosztály

Az első meccsünket a Barca Academy ellen játszottuk.Végig domináltuk az egész meccset és ennek meg is lett az eredménye 2-0 nyertünk.Nagyon szépen hoztuk ki a labdát,szép összjátékok voltak,nagy lövések,cselek és passzok.A 2. mérkőzésünk 3.kerületi TVE ellen volt.Egy nagyon kiélezett meccs volt ahol az ő oldalukra billent a mérleg és 2-1 nyertek ellenünk.
A 2.fordulóban az első meccsünk a Vác VLSE ellen volt.A végletekig izgalmas meccs volt és ez meg is látszódik az eredményen mivel 3-3 lett a végeredmény.Az mérkőzés elején kicsit bealudtunk és el is mentek 2-0-ra aztán visszahoztuk szép játékkal 3-2-re és a végén x lett vége.
A második meccsünk a JVSE ellen volt.Ezen a meccsen azt éreztem a srácokon,hogy elfáradtak és kapkodtunk nagyon.A mérkőzés elején bekaptunk 3 elkerülhető gólt.Aztán felszívták magukat a fiúk és feljöttünk 3-2-re de végül 7-3-ra behúzták.De büszke voltam a srácokra az összes meccsen mert mentek,küzdöttek hajtottak és nem adták fel.Ami pedig a legfontosabb élvezték a focit.Ez jellemezte a mérkőzéseinket.