Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U17 bajnoki mérkőzés

MVSC-Miskolc - Ikarus BSE 2:1

2022.09.24 10.30 // MVSC SPORTTELEP

Kezdő: Skultéti Máté, Jova Levente, Gébert Ádám, Beke Zsombor, Polyák Dávid, Gugyela Márton, Kolonics Tamás, Szabó Zétény, Juhász Roland, Caena Hunor, Horváth Balázs

Csere: Pataki Róbert, Baruni Suhayb Omaro, Paulovics Péter, Lőrincz Ádám

Gól: Canea Hunor

Csizmadia Attila edző értékelése:

A szombati napon 06 óra 30 perckor indult a csapat Miskolcra. Sajnos ismételten több beteg játékos nem állt a rendelkezésünkre. Ez a heti edzésmunkát, és a mérkőzést is befolyásolta.

A mérkőzés elején mind két csapat puhatolózva kezdett, javarészt a mezőnyben folyt a játék. A játékosaink 2 hónapja nem edzettek, nem játszottak füves pályán, ami meg is látszott a játékukon. A pálya kifogástalan állapotú volt, de a harmatos gyep szokatlan volt a srácoknak. A félidő közepén volt egy 5 perces rövidzárlat, egy támadásból vezetést szerzett ellenfelünk, majd 3 perc múlva növelték az előnyüket egy szögletrúgást követően. Még az első félidőben egy begyakorolt szögletből sikerült szépítenünk, így 2:1-s állással mentünk szünetre. Sajnos a második félidő leginkább a küzdelemről szólt, folyamatos játékot nem tudtunk kialakítani, így az eredmény már nem változott.