Beszámoló: MLSZ Regionális U14 5. forduló

Ikarus BSE - Újpest (JobsForward Kft.) 3-2

2022.10.01. // Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: SIKLÓSI, FADGYAS, VARSÁNYI, NAGY B, KESERŰ, PERJESI, RATHMANN, KOVÁCS-PETEREMAN, HECHST, BARUNI,  MICSKÓ

Cserék: TUNYOGI, ESZÉKI, RÓNAI, PATAKI, SZÉL

Gólok: BARUNI 1, MICSKÓ 1, RATHMANN 1

Csikós Norbert vezetőedző beszámolója:

Az eredmények alapján a két listavezető csapat találkozójára számíthattunk a mérkőzés előtt. 

Nagy iramban, jól kezdtük a játékot, amely hamar meg is hozta az eredményt, sikerült már a 9. percben vezetést szereznünk. Lehetőségeink már a gól előtt is voltak, ekkor kombinatívan, célratörően játszottunk. A félidő közepe felé kiegyenlítődött a játék, majd a következő 20 percben ellenfelünk dominált. Ekkor kapkodva, elgondolás nélkül futballoztunk, amit a vendégek ki is használtak, és egyenlíteni tudtak. 

Mondhatni jól jött a szünet, tudtuk rendezni a sorainkat, és sokkal jobb felfogásban mentünk ki a második félidőre. Határozottabbak, gyorsabbak voltunk az Újpestnél, ami rövid időn belül gólokban is megmutatkozott, kettővel növeltük előnyünket. Védekezésünk stabilabbá vált, jól zártuk a passzsávokat, ennek ellenére egy pillanatra sem lazíthattunk, fokozatos nyomás alatt tartottak bennünket. A hátralévő játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, egy védelmi megingásunkat kihasználva a vendég csapat még szépíteni tudott, nekünk leginkább pontrúgásból akadtak lehetőségeink. 

Végre tudtunk egy nagy iramú, küzdelmes meccset játszani. Dicséret illet mindenkit, a motiváció, a küzdeni akarás helyén volt. Gratulálunk a csapatnak!