Bozsik torna 2011-es korosztály

2011-es korosztály Bozsik torna eredmények

Ikarus-REAC 10:0

Felállási forma 4:3:1
Sajnos a mozgások támadásban és védekezésben sem voltak jók. Nagyon szűken támadtunk, kevés volt a szélességi nyitás. Az átmenetekről nincs mit mondani, az ellenfél gyenge játékerőt képviselt.

Ikarus- Budai FC 13:0

Felállási forma 4:3:1
Támadásban megfelelő szélességben helyezkedtünk, ezzel jól széthúztuk az ellenfél védekezését, melyet így könnyen átjátszottunk mind a széleken, mind középen. Védekezésben sok labdát szereztünk letámadásból az ellenfél térfelén, jól működtek a területszűkítések. Az átmenetek megfelelőek voltak. Az ellenfél nem képviselt nagy játékerőt.

Ikarus-Mészöly Focisuli 1:3

Felállási forma 4:3:1
Támadásban a labdakihozatalok nehezen sikerültek, mert nem volt megfelelő a visszalépés a fenti zónákból. Támadásban keveset forgattuk a labdát, egyből direkt futballt választottak a játékosok, ami nem volt jó döntés. Védekezésben szűkebben kellett volna helyezkedni,mert az ellenfél játékosai sokkal gyorsabbak voltak nálunk, így nem volt megfelelő egymás biztosítása. Az ellenfél technikailag is sokkal jobb volt a vizes talajon. Sajnos a párharcok jó részét is az ellenfél nyerte. Az átmenetekben igyekezett a csapat megfelelően reagálni, de sokszor kiütközött a taktikai éretlenség.