Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U14 bajnoki mérkőzés

Dalnoki Akadémia-Ikarus BSE 1-9

2022.10.16 16.45 // VASGÓLYÓ UTCAI SPORTTELEP

Összeállítás: Tunyogi, Eszéki, Fadgyas, Varsányi, Keserű, Perjesi, Rathmann, Hechst, Vatali, Baruni, Rónai

Cserék: Fülöp, Bíró, Pataki

Gólok: Baruni 3, Rathmann 2, Perjesi 3, Vatali

Labdabirtoklás 70% a mi javunkra, a párharcok megnyerésében 30%-os volt az arány.

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

Ellenfelünk gyengén szerepelt az eddigi mérkőzéseken, de tudtuk, hogy a legkönnyebbnek ígérkező meccsek sokszor a legnehezebbek. Néhány sérült és beteg játékosunkat nélkülözni kényszerültünk, így a felállási formában is történtek változások. Az első félidőben sajnos nem tudtuk megvalósítani a megbeszélteket, kapkodva, pontatlanul játszottunk. A hazai csapat magasan védekezett, ezért a mögöttük nyíló területekbe szerettük volna bejátszani a labdát, de rendre leshelyzetre futottunk. Domináltunk a mérkőzésen, a nagy nyomást sikerült gólra váltanunk, de ellenfelünk kontráiban is volt veszély. Az első játékrész végére 3-1-es vezetést szereztünk. 

A félidőben rendeztük a sorokat, átbeszéltük, hogy milyen módon tudunk hatékonyabbak lenni a támadásokban. A széleken nyíló területeket bejátszva, mélységből való beindulásokkal sikerült feltörni a hazaiak védekezését, és látványos gólokat szerezve fölényes győzelmet arattunk, amely nagyobb arányú is lehetett volna. 

A jó dolgokat el kell raktározni az emlékezetekbe, és arra építve tovább építkezni. Gratulálunk a srácoknak az eredményhez!