Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U17 bajnoki mérkőzés

Ikarus BSE - REAC 0-1

2022.10.15 17.00 // Ikarus BSE Sporttelep

Kezdő: Fodor Kövecs, Gébert Ádám, Jova Levente, Beke Zsombor, Polyák Dávid, Gugyela Márton, Juhász Roland, Szabó Zétény, Caena Hunor, Horváth Balázs, Lőrincz Ádám.
 
Csere: Skultéti Máté, , Baruni Suhayb Omaro, Kodány Zsombor, Pataki Róbert.
 
Sajnos ismételten több beteg játékos nem állt a rendelkezésünkre, amivel a következő hetekben foglalkoznunk kell.
 
Csizmadia Attila edző értékelése:
 
A mérkőzés jó indult, a fiúk több helyzetet is kialakítottak, többször az ellenfél kapusa bravúrral védett, illetve kapufát is rúgtunk. Folyamatosan igyekeztünk letámadást alkalmazni, ami többé kevésbé sikerült. A félidő második felében már kiegyenlített játék folyt, majd a félidő végén a REAC kapott egy ajándék büntetőt. Személy szerint én nem szeretek a játékvezetővel foglalkozni, de 30 éve a pályán vagyok, de még ilyen könnyen megítélt büntetőt nem láttam. Az ellenfél köszönte szépen és értékesítette is, így egy gólos hátránnyal vonultunk szünetre. 

A második félidőben meddő mezőnyfölényben voltunk de nem sikerült gólt szerezni, a mérkőzés végére a fiúk el is fáradtak, ekkor a REAC több helyzetet is kialakított, de kapusunk ezeket bravúrral védte.

Összességében dicséret illeti meg a srácokat, lehetett látni rajtuk, hogy mindvégig hisznek az egyenlítésben. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna.
 
Pozitív dolog, hogy bő két hónap után ismét pályára léphetett Kodány Zsombor.