Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U 13 bajnoki mérkőzések

Dunakeszi-Ikarus BSE 11:2

022.október 25.kedd-18:00 // Dunakeszi Fóti úti sportcentrum

Keret:SZABÓ-SZOBOR-KESKENY-KOZÁK-VÍGH-RECHTENWALD-NAGY-VOLK-HUMAYER-SZEKERES-ZORKÓCZY-KAKUK-OLLÉ

Gól: Volk 2

Bognár Kornél vezetőedző értékelése:

Elhalasztott mérkőzésre utazott csapatunk Dunakeszire kedden 18:00-ra. A sok beteg miatt, annyi hiányzó volt hogy a 2011-es korosztály segítségét kellett kérnünk, hogy ki tudjunk állni. Ezúton is köszönöm, hogy eljöttek az első hívó szóra. A komplett védelmet kellett pótolnunk a beugró játékosokkal, ami sajnos nem sikerült. Rengeteg helyezkedési hiba, pontatlanság, kevés ütközés jellemezte a csapat játékát. Látszott hogy a sok hiányzót nem tudják pótolni az érkezők és a gépezet nem működik. Ez most ennyire volt elég. Nagyon várjuk vissza a hiányzókat felépülve, egészségesen. Hajrá IKA, csak az IKA!

Ikarus BSE-Dorog 0:4 (0:3)

2022.október 29. szombat 12:00 // Ikarus sporttelep

Keret:SZEKERES-KOZÁK-VÍGH-RECHTENWALD-NAGY-VOLK-HUMAYER-MOLNÁR-ZORKÓCZY-KAKUK-SZABÓ

Bognár Kornél vezetőedző értékelése:

Még nehezebb helyzetben várta csapatunk a szombati Dorog elleni bajnokit, hisz a keddhez képest már a 2011-es korosztály sem tudott most besegíteni. Ennek hatására Szabó Dávid(kapus) a mezőnyben kellett hogy játsszon.

Nagyon nagy dicséret illeti a játékosokat, akik óriási alázattal próbálták a nagyszerű szurkolótáborunknak még ilyen helyzetben is, a bajnokságban legeredményesebb ellenfél ellen megmutatni nem adják meg magukat. 

Dolgozunk tovább és alig várjuk a hétvégét,hogy újra játszhassunk egy jót. Hajrá IKA, csak az IKA!