Beszámoló: Duna-menti Liga 5.forduló 2014

Beszámoló Duna-menti Liga 5.forduló 2014

Helyszín: Gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrum

2022.10.29. Edző: Zabó Ottó

Mérkőzéskeret: Balogh Bottyán, Bálint András  Izsó Viktor, Belancsity Deján, Balla-Rab Zétény, Demjén Hunor, Németh Andor, K.Nagy Dániel, Margitay Kristóf, Orlay Zolta,

IKARUS BSE-Olasz Foci Suli: 1:3

Első mérkőzésen, ahogy mondani szokták, az öltözőbe maradtunk hiszem már a 10mp-ben vezetést szerezett az ellenfél. A csúszós, vizes műfűhöz az ellenfél alkalmazkodott jobban, a második félidőben valamelyest javult a játékunk de csak a szépítésre futotta.

IKARUS BSE-DVTK: 1:0

Két azonos erősségű csapat találkozott. A második meccsen végig koncentráltan játszottunk ennek révén megszereztük a vezetést. Amit hatalmas kapus bravúrok mellett és remek védekezéssel párosulva, nem engedtünk ki a kezünkből a győzelmet.

IKARUS BSE-Monor: 3:3

A két csapat szintén azonos játék erőt képviselt. A győzelmet mindkét csapat megszerezhette volna, de a játék összképe alapján igazságos döntetlen született.

Nagyon büszke vagyok a gyerekre, mert az első meccset leszámítva koncentráltan fegyelmezetten játszottunk, bár tény, hogy a gyerekeknek a játék tudásának most egy kis részét mutatták. Ennél sokkal jobban is tudunk, és biztos vagyok benne hogy fogunk is jobban játszani. Minden meccsből folyamatosan tanulunk, hogy a következő fordulóra jobbak legyünk. A szurkoló táborunknak is jár ismételten a dicséret.