Beszámoló: Kiemelt Bozsik, Monor 2014

Kiemelt Bozsik 2014

Helyszín: Monor

2022.11.05 Edző: Zabó Ottó

JÁTÉKIDŐ: 2X10 perc

 Mérkőzéskeret: Bálint András, Balogh Bottyán, Izsó Viktor, Belancsity Deján, Balla-Rab Zétény, Demjén Hunor, K.Nagy Dániel, Németh Andor, Illés Tamás, Orlay Zolta

 

1.kör

IKARUS BSE-BÉKÉSCSABA: 1:0

Az első félidőben látszott, hogy nagy kedvel és küzdeni akarással vetettük bele magunkat a mérkőzésbe ennek meg is lett az eredménye mert gyorsan vezetést szereztünk. A második félidőben is magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést sok helyzetet kidolgoztunk amik sajnos kimaradtak de győzelmünk nem forgott veszélyben.

IKARUS BSE-MEZŐKÖVESD: 3:1

Végig magabiztosan játszva szép akciókat vezetve megérdemelten nyertünk.

IKARUS BSE-MONOR 1:4

Talán az egész torna leggyengébb 10 percét produkáltuk 10perces rövidzárlat után kezdtük megtalálni magunkat de az csak a szépítésre volt elég. Sajnos megérdemelten nyert a Monor

 

2.kör

IKARUS BSE-BÉKÉSCSABA: 5:3

Ismét a Békéscsabával játszottunk. Remek egyéni villanások mellett sok kidolgozott létszámfölényes helyzettel mattoltuk az ellenfél védelmét.

IKARUS BSE-MEZŐKÖVESD: 9:2

Az egész tornán most játszottunk a legjobban sok ziccer gól volt, üres kapus gólok. Legjobb meccsünket játszottuk a. tornán.

IKARUS BSE-MONOR 1:2

Sokkal fegyelmezetteben léptünk pályára mint eddig. Talán igazságosabb lett volna döntetlen. Sok kapufát rúgtunk rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezen a meccsen a szerencse nem volt mellettünk.

A csapat legjobbja Demjén Hunor lett aki egy oklevéllel gazdagodott.