Beszámoló: MLSZ REGIONÁLIS U14 bajnoki forduló

Ikarus BSE - Jobsforward Kft 0-2

Időpont: 2023.02.25. // Helyszín: IKARUS BSE

Összeállítás: Siklósi, Eszéki, Fadgyas, Kovács-Peterman, Keserű, Perjesi, Rónai, Nagy, Hechst, Baruni, Micskó

Cserék: Tunyogi, Vatali, Szabó, Pataki, Varsányi, Széplaki

CSIKÓS NORBERT vezetőedző értékelése:

Nem túl jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, a sok beteg és sérült miatt a januári és februári felkészülésünk igencsak rapszodikus volt. Az edzőmeccseken voltak jó periódusok, de egyszer sem tudtunk azonos összeállításban pályára lépni. Felállásunkat tekintve nem változtattunk az elmúlt hetekhez képest, továbbra is a 4-1-4-1-es hadrendben kezdtük a mérkőzést. 

Ellenfelünk nagy iramban kezdte a találkozót, és 15-20 percig fel tudtuk venni a lépést velük. Nagy nyomást helyezett ránk a vendégcsapat, a védekezésüket teljesen feltolták, a labdakihozatalok jelentős részébe belehibáztunk, nem tudtunk kombinatív játékkal eljutni az újpesti kapuig. Sorozatban követtünk el egyéni hibákat, amely miatt a támadásaink a saját térfelünkön elhaltak. Bátortalanul, kishitűen futballoztunk, ennek ellenére igazi gólhelyzetet az ellenfelünk nem tudott kialakítani, így a félidőben döntetlen volt az állás. 

A második játékrészben változtattunk a felálláson, sajnos a cserejátékosok nem tudtak pluszt hozzátenni a játékhoz, és két figyelmetlenségnek köszönhetően a vendég csapat kétszer betalált. A mérkőzés összképe ezután sem változott, többször belenyúltunk a csapat szerkezetébe, ennek ellenére sajnos a játékunk nem változott. Tovább kell dolgoznunk, jobban és nagyobb odaadással kell belevetnünk magunkat az edzésekbe, és akkor a befektetett munka is meg fog térülni.