Beszámoló: MLSZ U17 (Kiemelt Kelet) bajnoki

Ikarus BSE-Hódmezővásárhely 1:1 (0:0)

2023.03.03 – 19:30 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: Fodor K., Cséfai D., Kolaj T., Kolonics T., Canea H., Baruni S., Németh Z., Szatlmayer S., Kodány Zs., Beke Zs., Aplfel E.,

Cserék: Skultétí M., Gyugyella M. 86′, Horváth B., Posta B. 61′, Juhász R. 86′, Jova L. 61′

GÓL: Canea Hunor 50′

Csizmadia Attila edzői értékelése:

A felkészülés során csapatunk csapatkapitánya Szabó Zétény a III. Kerület TVE csapatába igazolt, ezúton szeretnénk neki sok sikert kívánni.
Az átigazolás során Cséfai Dániel és Papp Olivér az MLTC-ből, míg Posta Bálint a BVSC-ből igazolt a csapatunkhoz.
Sajnos a téli felkészülésünket több sérülés és betegségek is hátráltatták, ennek ellenére úgy érzem, hogy megfelelő erőállapotban van a csapatunk.
 
A vendég csapat kérésére szokatlan időpontban játszottuk le a tavaszi forduló első meccsét. Péntek este 19 óra 30 perckor játszottunk.
A mérkőzés első félidejében javarészt mezőnyjáték folyt, védelmünk  hozta az őszi stabil játékot.
A második félidőben egy remek támadás után megszereztük a vezetést, de 10 perc múlva volt egy 20 másodperces rövidzárlat, és büntetőből egyenlített az ellenfél. A mérkőzés vége előtt 15 perccel büntetőhöz jutott a csapat, de sajnos ezt nem tudtuk gólra váltani, így maradt az 1:1.
 
Összességében elégedettek voltunk a fiúk teljesítményével, a taktikai utasításokat maradéktalanul betartották, és a pályán eltüntették a vendég csapat fizikai fölényét. Azt gondolom hogy mi közelebb álltunk a győzelemhez, hisz 1:1-s állásnál büntetőt rontottunk.