2007-es korosztály bajnoki beszámoló

Sajóvölgye-Ikarus BSE 1-5 (0-2)

2023-03-29 14.30 // Helyszín: Elek Ákos Utánpótlás Központ

Összeállítás: Kiss Ádám, Laczkó Bálint, Kámán Ferenc, Gál Tamás, Erdélyi Bence, Huszár Szabolcs, Holdas Roland, Bene Bence, Szatlmayer Máté, Dudás Zénó, Melovics Marcell

Csere: Tóth Ábel, Pataki Oszkár, Fátyol Balázs, Kolaj Kolos, Varga Levente,

Gól: Erdélyi Bence (2), Huszár Szabolcs (2), Holdas Roland

Kiemelkedett: Szatlmayer Máté

Nikolaidisz Angelosz vezetőedző értékelése:

Azt kaptuk, amit vártunk és megbeszéltük az ellenféltől. Egy roppant kellemetlen, agresszív védekező játékot játszó, már a mi térfelünkön labdát szerezni akaró csapattal találkoztunk. Tudtuk azt, hogy a lelkesedésünk hibákat fog magával hozni, és ha a mi türelmesen és bátran merünk labdát járatni és kihozni hátulról, akkor nyert ügyünk lesz. 

Ez az egész meccsen így is volt, rendre fel tudtuk hozni a labdákat, viszont annak megjátszásával még mindig sok hiba csúszott be. A góljaink mindig jókor jöttek a 8. percben, ezzel megtudtuk törni a lelkesedésüket. A második találat a félidő vége előtt 3 perccel, így kicsit nyugodtabban mentünk pihenőre. 

Tudtuk, hogy a második félidőt megfogják nyomni erre külön felhívtam a srácok figyelmét.  Az 51.percben megint sikerült betalálni és itt már lehetett érezni, hogy lélekben teljesen összeomlott ellenfelünk. 6 perccel később újabb gólt szereztünk, viszont egy figyelmetlenség miatt 3 perccel később az ellenfél is betalált, amitől újra lendületbe jöttek Viszont ez sem tartott sokáig mert 2 percre rá megszereztük az 5. gólunkat és ezzel végleg lezártuk a mérkőzést.