MLSZ Regionális U14 Észak Felsőház 6. forduló

Ikarus BSE-Tehetség SE 6-1

2023.04.01 – 12:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: Siklósi, Fadgyas, Eszéki, Varsányi, Keserű, Perjesi, Hechst, Kovács, Rónai, Baruni, Micskó

Cserék: FAni 41′, Széplaki 56′, Szecsei 68′, Cseh 61′

Gólok: Baruni 4, Micskó 1, Keserű 1

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

Továbbra is többen sérültek vagy betegek a csapatból, így ismét rövid volt a kispadunk. Ellenfelünk figyelemre méltó eredményeket ért el, így nem készülhettünk könnyű mérkőzésre. 

A mérkőzés első felében próbáltuk irányítani a játékot, többet birtokoltuk a labdát, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk, és a labdaszerzésben határozatlanul próbáltunk megszerezni a játékszert. A védelem és a középpálya közötti távolság nem volt megfelelő, szélső játékosaink leginkább csak a támadásokba segített be, a védekezésből kellően nem vették ki a részüket. A vendégcsapat ritkán jutott el a kapunk elé, de akkor rendszerint veszélyt jelentettek, párszor csak nehezen tudtunk felszabadítani. 

A félidei vezetésünk után a második játékrészben célratörőbben futballoztunk, gyorsan tudtuk növelni előnyünket, jobb volt a helyzetkihasználásunk. Védekezésben stabilabbak lettünk, sokszor tudtunk kontratámadást indítani, és a széleket jobban használtuk ki. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt volt, sőt, két számjegyű is lehetett volna. 

Összességében elmondható, hogy játékunk javult az elmúlt hetekhez képest, és az edzésmunkánk is pozitív irányba fejlődött.

.