2012-es korosztály Dunamenti liga alsóház 4.foruló

2 győzelem és 1 vereség a 4. fordulóban

2023.04.30 // Magyar Futball Akadémia

Összeállítás: Lele Levente, Csikós Zétény, Muskovics Márton, Pádár Kende, Rémi Bendegúz, Németh Domonkos, Hegedűs Törtel

Cserék: Boga Máté, Zsilinszki Márk, Jimoh Anthony, Csepreghy Gergő

Eredmények: 

Ikarus- Békéscsaba 4-1
Ikarus Szeged 2-0
Ikarus- Kecskemét 3-6

Rácz Viktor vezetőedző értékelése:

Az első mérkőzésen a csapat az első 5 perc után felébredt. Nagyszerű egyéni és csapat teljesítmény volt ezen a mérkőzésen. Jól zártuk a területeket, rengeteg szép támadást sikerült felépítenünk. Jól tartottuk a labdát, megfelelőek voltak a beindulások. 

A Szeged elleni mérkőzés első félideje abszolút nem tetszett, mind a két csapat nagyon gyengén játszott.  Mindenki egyénileg akarta megoldani, így a csapatjáték nem alakult ki. A félidei szünetben ezt sikerült rendezni, majd a második félidőben a csapat jól védekezett, amivel az első félidőbe sem volt probléma, viszont az előre felé játék is feljavult. 

A Kecskemét ellen szintén az első félidőben volt probléma 1-2 játékos hozzáállásával. Nem támadtunk le kellően agresszíven, nem vettük fel a labda nélküli játékosok mozgását. A második félidőben sikerült ezen javítani, melynek köszönhetően elől is egyre több labdát sikerült megszerezni. A második félidei játékhoz/eredményhez gratulálok a csapatnak. 

Összességében a mai teljesítménnyel elégedett vagyok.