MLSZ Regionális U14 Észak Felsőház 14. forduló

Ikarus BSE-Gyöngyös 3-0

2023.05.24 – 14:30/ Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: Fani, Nagy B., Fadgyas, Varsányi, Széplaki, Perjesi, Hechst, Kovács, Vatali, Baruni, Micskó

Cserék: Tunyogi, Pataki, Bíro, CSeh, Rónai, Keserű, Eszéki

Gólok: Baruni 31′, 53′, Micskó 76′

Csikós Norbert edzői értékelése:

A mai mérkőzés előtt már nyilvánvalóvá vált, hogy csapatunk a tabella második helyén végez. A fiúk ennek ellenére komolyan vették a meccset, és az első perctől kezdve domináltak. 

A szokásos 4-4-2-es felállásban játszottunk, és igyekeztünk a széleken megbontani ellenfelünk védekezését, amely sok esetben sikerült is. A labdakihozatalok, a támadásaink felépítése a legtöbb esetben sikeres volt, köszönhetően a labda nélküli mozgások megvalósításának. A kapu előtt azonban nem voltunk kellően határozottak, helyzeteinket sorba puskáztuk el, megnehezítve ezzel saját dolgunkat. Rendkívül nagy nyomást helyeztünk a vendég csapatra, gyakran a felezővonalat sem tudták átlépni. Letámadásaink alkalmával sokszor szereztünk labdát, amelyből veszélyes támadásokat vezettünk, gólt azonban csak egyet sikerült elérnünk az első félidőben. 

A második játékrészben ugyanott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amelyek rendre kimaradtak. Dinamikában, kombinatív játékban a Gyöngyös fölé nőttünk, a gólszerzés azonban nem volt ma az erősségünk. Kapura lövéseink gyengére sikerültek, vagy egy-egy jó lövés esetén az ellenfél kapusa védett nagyokat. Sikerült végül még két góllal növelni előnyünket, így a végére megnyugtató előnyt szereztünk.

 Gratulálunk a fiúknak az egész éves teljesítményhez!