Gallini Cup 2023 U14

Gallini Cup 2023 U14

A keret tagjai: Fani, Siklósi, Tunyogi, Keserű, Fadgyas, Varsányi, Nagy B, Pataki, Perjesi, Micskó, Kovács-Peterman, Horváth, Szörényi, Baruni, Vatali, Rónai, Széplaki, Hechst, Szecsei.

Eredmények:
Csoportmérkőzések:
Ikarus BSE- Budai FC 3-1
Ikarus BSE- Mészöly FS 4-2
Ikarus BSE- Daco Getica (román) 0-3
Ikarus BSE- Los Angeles (amerikai) 1-0
 
Négy közé jutásért:
Ikarus BSE- MFK Zemplin (szlovák) 2-3
 
5-8 helyért:
Ikarus BSE- Partium LA (román) 2-1
 
5-6 helyért
Ikarus BSE- Budai FC 1-5
 
 
Csikós Norbert értékelése:
 
Jól megszervezett tornán vettünk részt, amellyel egyetlen célunk az volt, hogy felmérjük, hol is tartunk valójában. 
Amióta a csapattal együtt dolgozunk még nem volt lehetőségünk nemzetközi tornán részt venni, így különösen nagy várakozással tekintettünk az eseményre.
 
A pénteki nyitómeccs előtti napokban három edzőmérkőzést is játszottunk, remélve, hogy megfelelő intenzitással fogunk nekivágni a megmérettetésnek. A vártnál jobban indult a torna számunkra, két győzelemmel kezdtük az első napot, és elsősorban a mentalitásunk volt kimagasló. 
 
Szombaton már nehezebb dolgunk volt, meg kellett küzdenünk a fáradtsággal, sérülésekkel, illetve a külföldi csapatok határozott futballja sem minden esetben ízlett nekünk. A nap termése két győzelem, és két vereség lett, amelyekből a második vereség különösen fájó, hiszen ott a legjobb négy közé jutás volt a tét. A fiúk becsülettel küzdöttek, de a 200 perc, amit pályán töltöttek aznap, rendkívül megviselte őket. 
 
A vasárnapi helyosztó mérkőzésre teljesen elkészültünk az erőnkkel, így ellenfelünk teljesen megérdemelten kerekedett fölénk.
Sokat tanultunk az elmúlt három napban, elsősorban azt, hogy milyen téren, hová tudunk még fejlődni, ami a jövő szempontjából rendkívül fontos. Láttunk, hogy más kultúrákban hogyan játsszák ezt a játékot, és mi az, amit hasznosítani tudunk ebből.
 
Gratulálunk srácok, legyetek büszkék magatokra!