Beszámoló: MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 4. forduló

Ikarus BSE- Filo SE 3-1 (2-1)

2023.09.23 – 14:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: FANI, ESZÉKI, FADGYAS, KOVÁCS-PETERMAN, KESERŰ, KANYÓ, RÓNAI, HECHST, VATALI, KIRÁLY, BARUNI

Cserék: Siklósi, Cseh, Szabó M, Széplaki, Nagy B.
Gólszerzők: Kanyó 2, Hechst
 
Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

A mérkőzés elején belealudtunk a játékba, támadójátékunk teljesen szétesett. Jobbára a védekezéssel foglalkoztunk, kevés alkalommal kerültünk az ellenfél kapuja elé.
A vendégek nagy nyomást gyakorolt ránk, agresszívan letámadtak bennünket. Az első pár perc elteltével vettük fel a játék ritmusát, addig a védőmunkánk volt a jellemző. 
 
A középpályán kevés ütközést vállaltunk fel, sok helyezkedési hibával játszottunk. A labdaszerzéseket magasan, az ellenfél 16-os vonala előtt kezdtük meg, de sorozatosan hibát vétettünk, és ellenfelünk átjátszotta középpályánkat. A védőharmadunkban stabilan hárítottuk az ellenfél támadásait, kisebb bizonytalanságoktól eltekintve nem okozott problémát a Filo játékosok kezdeményezéseinek megszűrése.
 
A támadásból védekezésbe való átmenetek lassúak voltak, sokszor futottunk az ellenfél után. Védekezésből támadásba az első pár percet leszámítva gyorsan lendültünk át, kombinatívan, sok passzal építettük a támadásokat. A széleken jól kerültünk ellenfelünk mögé, több veszélyes beadás is érkezett innen.
 
Összességében gratuláció illeti a játékosokat, elsősorban azért, mert hátrányból sikerült megfordítani a mérkőzést.