MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 7. forduló

Makó-Ikarus BSE 2-3 (1-2)

2023.10.15 – 14:00 // Makó, Makó Város Sportcentrum

Összeállítás:
FANI

NAGY B FADGYAS VARSÁNYI KESERŰ RÓNAI KOVÁCS-PETERMAN HECHST VATALI

KIRÁLY KANYÓ

 

Cserék: Siklósi, Szabó M, Eszéki.
Gólszerzők: Keserű, Kovács-Peterman, Király

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

A mérkőzés elején már látszott, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés. Kellemetlen stílusa volt ellenfelünknek, nem nagyon akartak játszani, inkább csak ívelték előre a labdákat a gyors csatáraiknak. Egy védelmi hibánkat kihasználva meg is szerezték a vezetést egy ilyen szituáció után. Mi próbáltuk játszani a saját játékunkat, de a vendégek kapuja előtt hiányoztak a kreatív megoldások. Az első félidőben szerencsére sikerült megfordítani a mérkőzés állását, így előnnyel térhettünk pihenőre.

 

A védekezésünket teljesen feltoltuk az ellenfelünk 16-osáig, ahol sok labdát szereztünk. A védőharmadunkban rendszerint megszűrtük a támadásokat, és ezekből jól építkeztünk.

A támadásból védekezésbe való átmenetek megfelelőek voltak, de a hatalmas kapuskirúgások rendszerint problémát okoztak. Nagy nyomás helyeződött a védelmünkre, melybe sokszor a középpályásoknak is be kellett segíteni. Védekezésből támadásba az első pár percet leszámítva gyorsan lendültünk át, kombinatívan, sok passzal építettük a támadásokat. A széleken jól kerültünk ellenfelünk mögé, több veszélyes beadás is érkezett innen.


Gratulálunk mindenkinek, a küzdőszellem és a motiváció meghozta a sikert!