Beszámoló: MLSZ Regionális U15 Kiemelt Kelet 10. forduló

Ikarus BSE - DEAC 1-4 (0-3)

2023.11.04 – 12:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: FANI, NAGY B, FADGYAS, VARSÁNYI, SZÉPLAKI, KANYÓ, KOVÁCS-PETERMAN, HECHST VATALI, KIRÁLY, BARUNI

Cserék: Siklósi, Szabó M, Eszéki, Keserű, Cseh, Szabó Cs
Gólszerzők: Kanyó

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

Rangadóra készültünk, hiszen az első helyezett látogatott hozzánk. A mérkőzés előtt elsősorban a mentális felkészítésre helyeztük a hangsúlyt, és reméltük, hogy az elmúlt pár meccsen mutatott játék javuló tendenciát fog mutatni. 

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, nagy nyomást gyakoroltunk a vendé csapatra. Az első komoly ziccer is előttünk adódott, amelyet azonban nem sikerült értékesíteni. Ezután kiegyenlítődött a mezőnyjáték, voltak jó labdakihozatalok, szép támadások. A Deac egy szöglet után vezetést szerzett, ekkor elvesztettük a fonalat, amit sajnos a félidőig nem is sikerült megtalálni. Ekkor már elenfelünk jelentős, háromgólos előnyre tett szert. 

A második játékrészben sokkal veszélyesebben játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de rendre elpuskáztuk ezeket. Kombinatívan játszottunk az első perctől az utolsóig, és az utóbbi hetek legjobb játékát mutattuk. Sajnos ez most nem párosult eredményességgel, de a játék képe alapján a döntetlen reális lett volna. Folytatjuk tovább a munkát, és a hátralévő mérkőzéseken megpróbáljuk kijavítani a hibákat.