NK Nafta 1903 (SLO)-Ikarus BSE 0-0

NK Nafta 1903 (SLO)-Ikarus BSE 0-0

2023 November 22 Szerda

Máhr Károly vezetőedző értékelése:

Lejátszottuk ELSŐ nemzetközi mérkőzésünket, Szlovéniában a LENDVAI U-15-U16 vegyes csapatával, vegyes csapat, de zömében U-15 gyerekek voltak. Nem hivatkozunk semmire, lelkes kis csapat ellen játszottunk, akik küzdőképességből jelesre vizsgáztak. 

Ezt mondhatom a mi csapatunkról is. Közel három és fél órás utazás 20 perc pihenővel, nem volt egyszerű pályára lépni. Srácaink állták a sarat, igen, eléggé mély talajú pályán játszottunk, ennek ellenére a felfogás a hozzáállás rendben volt, egyedül a gólokkal maradtunk adósok, de nem lehetünk elégedetlenek, láttam, hogy mit akartak, láttam, hogy mit tettek a győzelemért és ez rendben volt.

Az utazás során, kicsik 2008, nagyok 2007, jó hangulatot teremtve, igazi CSAPAT építő napot tartottak, ahol mindenki jól érezte magát.
Kösznöjük egyesületünk vezetőinek, Elnök úr, Szakosztály vezetőnk Lacibá akinek innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk, hogy lehetőséget biztosítottak, hogy csapatunk egy nemzetközi mérkőzésen részt vehessenek, gyerekeink tapasztalatot szerezzenek.