Beszámoló: MLSZ Országos U17 Alap 10. forduló

Ikarus BSE - ZTE FC 2-1 (0-1)

2023.12.02 – 12:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Összeállítás: 

Kiss-Dudás,Csides,Hadzsi,Laczkó-Szatlmayer,Holdas,Hajdú-Melovics,Erdélyi,Boga

Csere: Bérczes,Varga,Bene,Huszár G,Huszár Sz,Molnár,Vámosi

Gól: Huszár Sz, Szatlmayer

Moskovits Gábor vezetőedző értékelése:

Közepes színvonalú mérkőzést játszottunk egy egyébként szimpatikus csapat ellen. Feszültség volt a pályán, a kispadokon és még a lelátón is. Mi birtokoltuk a labdát, irányítottuk a játékot, de tettük mindezt igazi helyzetek nélkül. 

Az első félidőben volt két nagy helyzetünk, de sajnos nem használtuk ki, míg ellenfelünk berúgta a maga lehetőségét. Onnantól az ellenfelünk még kevesebb kockázatot vállalva, tudatosan, szervezetten védekezett, míg mi passzívan átütő erő nélkül fociztunk. Amikor bementünk mögéjük akkor pedig apró szabálytalanságokkal állítottak meg minket. Sajnos a játékvezető nem nőtt fel a találkozó egyébként nem túl magas színvonalához és oda-vissza elkövetett hibáinak “köszönhetően” a két csapat játékosai is összevesztek egymással, aminek a meccs végén lett jelentősége. 

A mérkőzés hajrájában egyenlítettünk, majd meg is fordítottuk a mérkőzést. 

Ezután sajnos a játékosoknál elszakadt a cérna és verekedés alakult ki közöttük. 
Kár, hogy így lett vége a meccsnek. 

Egyszer egy csodálatos edző azt  mondta. :”Élvezetesen futballozni céltalan, ha nem kíséri siker. Ha sikeres vagy, de nem élvezetes a játékod, az meg unalmas. Ezt minden eddiginél jobban a szemünk előtt kell tartsuk a jövőben