U17 Balatonfüred edzőmeccs

Balatonfüredi USC - Ikarus bse U17B 2:3

Szerdán eleget tettünk egy kedves meghívásnak és Balatonfüredre ment a csapat. Délelőtt indultunk, és egy gyorséttermi kitérő után tettünk egy sétát a Balaton partján. 

Csizmadia Attila vezetőedző értékelése:

Délután 15 órakor kezdődött a mérkőzés, egy teljesen új létesítményben, kiváló minőségű óriási műfüves pályán. Az ellenfél ismételten egy magasabban rangsorolt bajnokságban szerepel, és ennek megfelelően a mérkőzés elején magukhoz vették a kezdeményezést. Azt kell mondanom, hogy az elmúlt fél évben most először találkoztam ilyen jól felkészített csapattal, taktikailag mindenféleképp. 

Az első fél órában számtalan helyzetet dolgoztak ki a hazaiak, és két góllal megléptek. A félidő előtt sikerült büntetőből gólt szerezni, így 2:1 állással mentünk szünetre. A félidőben megpróbáltam elmagyarázni az ellenfél taktikáját, cserékkel frissítettem is. 

A második félidőben már kiegyenlített volt a játék. Először egy távoli szerencsés góllal egyenlítettünk, majd a hosszabbításban büntetővel megszereztük a győzelmet, amit csak a kispadok hossza döntött a mi javunkra. Azt gondolom, hogy ma egy nagyszerű csapattal játszottunk, és sok sikert kívánok a Balatonfüredi csapatnak és Takács László edzőnek.  

Gólszerző: Herczeg Hunor, Gyurkó Benjamin (2).