2017: ezüst érem a Gyömrői Farsangi Kupán

2017-es csapatunk ezüstérmet szerzett a Gyömrői Farsangi Kupán

A torna eredménye:

1. 4 Trainerz-BKV
2. IKARUS BSE
3. Gödi Se Kék
4. Gödi Se fehér
5. UFC Gyömrő
6. Pécel SSe
7. Ferihegy -Vecsés
8. Ecser se

Gyárfás Tamás vezetőedző értékelése:

Az első meccsen még ismerkedtünk a körülményekkel, az ellenfelünk viszont nem ezt tette ( Gödi SE Kék-IKA 1:8). A második meccsünkön, az UFC Gyömrő csapata ellen viszont már nagyot küzdöttünk és egy nagyon szoros meccsen 2:1 re nyertünk. A harmadik meccsen, a Pécel csapata ellen pedig már a küzdelem mellé megjött a játék is, és 4:1 re nyertünk.
Második helyen jutottunk tovább a csoportból. 

Az elődöntőben a  másik csoport első helyezettjével a Gödi Se fehér csapatával játszottunk.
Egyre nagyobb vérszemet kapott a csapat, és a nagyon erős ellenfelet több góllal is sikerült legyőznünk (4:1 re nyertünk).Következett a döntő, ahol nagyon neki estünk ellenfelünknek vezettünk 2 góllal is , de a végén egyenlítettek 3:3 lett az eredmény , és jöttek a büntetők. 3-3
kijelölt rugó mind berúgta, aztán a következő fordulóban 2:2 rúgó is betalált, majd a végén egy kapufa döntött, nem a mi javunkra. Ezüstérmet szereztünk. Amit az eredményen kívül nagyon jó volt látni, hogy volt olyan eset ( többszőr is)  amikor mindhárom pályán lévő Ikarusos  kis focista egyszerre vetett be magát a labda elé, valamint a csapat valamennyi tagja berúgta a döntőben büntetőt úgy, hogy azt még sosem gyakoroltuk.  Gratulálok a csapatnak, nagyon büszke vagyok rátok!