Beszámoló: MLSZ Országos U17 Alap 12. forduló

Ikarus BSE-Fehérvár FC 1-2

2024.02.24 – 10:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Ikarus: Bérczes-Dudás,Csides,Hadzsi,Laczkó-Vámosi,Holdas,Melovics-Huszár,Erdélyi,Hajdú
 
csere: Kiss,Varga,Molnár,Veress,Horváth,Kolaj
 
Gól:Erdélyi
 
Moskovits Gábor vezetőedző értékelése:
 
Azt szokták mondani, az a szép a fociban, hogy nem mindig a jobbik csapat nyer. Ez ma is így volt, de én ebben semmi szépséget nem találtam. Az első félidőben nagyszerűen fociztunk és nyomasztó fölényben voltunk, ám a legnagyobb lehetőségeket is el tudtuk puskázni. Ellenfelünk első helyzetét, egy előre vágott labda után gólra váltotta. Egy olyan játékos szerezte a gólt ,akit előtte egy súlyos sportszerűtlenség miatt ki kellett volna állítani….ezzel sajnos a találkozót egyébként kiválóan vezető játékvezető, egy mérkőzést befolyásoló hibát követett el. Pár perccel később egy szerencsés góllal tudtunk egyenlíteni. 
A második félidőben ott folytattuk ahol az elsőben abbahagytuk. Nagyjából a 70. percig úgy éreztem, annyival jobbak vagyunk, hogy előbb vagy utóbb ezt a meccset meg fogjuk nyerni, sajnos tévedtem. Ellenfelünk egy kontrából a 90. percben megszerezte a vezetést és ezzel a győzelmet.
Minden idők talán legnagyobb sportolója, Michael Jordan azt mondta: “Pályafutásom során több mint kilencezer dobást elhibáztam, vesztettem csaknem háromszáz mérkőzésen. Huszonhatszor vétettem el a rám bízott, győzelemhez szükséges utolsó dobást. Újra és újra hibáztam az életemben. Ezért tudtam mindig előrelépni.”
 Nincs más hátra, javítanunk kell a hibákat és előre kell lépjünk.Én ma nagyon büszke voltam a játékosainkra, ugyanis éretten és látványosan fociztak. A bajnokság egyik legjobb csapatát múlták felül szinte mindenben!