2016 Dunamenti Liga

2016 Dunamenti Liga

2024-03-03 vasárnap

Keret: Kovács Levente, Paróczi Viktor, Lakatos Dávid, Nemestóthy Lőrinc, Rödönyi Csanád, Balogh Marcell, Rácz Vince, Veres Dominik, Cech Berci, Szinyei Marcell

Eredmények:
Ikarus-BVSC :3-2
Ikarus-Mészöly: 0-3
Ikarus-Vasas Akadémia: 4-2

Zabó Ottó vezetőedző értékelése:

A tavaszi második Dunamenti fordulóban még rátettünk egy lapáttal a múltheti teljesítményünkre és ismét kiemelkedően játszottunk. Az első mérkőzésen a kezdeti megilletődöttséget hátra hagyva sebességi fokozatot váltottunk és felülkerekedtünk a BVSC-n. A második mérkőzésen a Mészöly gárdája ellen játszottunk, nagyon meggyőző volt az első félidő kis szerencsével a győzelem is meg lehetett volna de végül a Mészöly nyert.

A harmadik mérkőzésen ismét egy Akadémiai csapat következett, a gyerekek szemén láttam a küzdeni akarást és fegyelmezett koncentrált játékkal sikerült megszerezni a győzelmet.

 

Különösen a harmadik meccsen a Vasas két kapufát is lőtt de ezek a lövések kifelé jöttek. Szerintem azért, mert a múlt héten az edzéseken és a mérkőzésen mi akartuk jobban és mi tettünk többet a győzelemért.

 

Külön szeretném kiemelni, hogy a gyerekeknek egy másodpercre sem jutott eszükbe az, hogy hátrányba vagyunk vagy épp vezetünk a mérkőzésen, csak azzal foglalkoztak hogyan tudnak a legmagasabb szinten focizni.

 

Gratulálok a játékosaimnak!