U-11 Dunamenti Liga 7. Forduló

Dunamenti liga 7. forduló

2024.03.03. vasárnap // Helyszín: Veresegyház

Eredmények:
Ika- BVSC 4:1(gól:Baji 2, Turán, Trapp)
Ika-Mészöly 1:6(Trapp)
Ika-Vasas (Baji 2 , Trapp)

Keret:
1. Ács Dávid.
2. Trapp Bendegúz
3. Baji Bálint
4. Tóth Gergő.
5. Bálint Bence.
6. Dunai Milán.
7. Turán Szabolcs.
Cserék:
8. Szoboszlai Péter
9. Bathó Olivér
10. Lovas Tamás
11. Cech Balázs

Pádár Béla vezetőedző értékelése:

A BVSC ellen az első 10 percben gyorsan eldönthettük volna a mérkőzést, folyamatosan  nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, de minden helyzetet kihagytunk. 10 percet kellett várni az első gólra, a BVSC próbálkozásait könnyen hárítottuk, a félidő végén növelni tudtuk előnyünket. A 2. félidőt rosszul kezdtük, rossz passz után azonnal gólt kaptunk, de két gyors gólunk, megnyugtató volt, a félidő nagy részét a cserék játszották, akik szintén tartották fölényünket. Nagyobb arányú győzelem volt ebben a meccsben a játék és a kidolgozott helyzetek alapján.

   A Mészölyt két hete simán vertük Baji és Dunai nélkül, de tudtuk, hogy erős csapat és jól kell kezdenünk a meccset….Sajnos nehezen vettük fel a meccs iramát, a védőik jól hozták fel a labdákat, létszámfölényt teremtettek, sokkal gyorsabban passzoltak, a kapunk előtt magabiztosan csinálták meg a cseleket, 3 gólos előnyre tettek szert. A félidő derekára ébredtünk fel, sorra jöttek a helyzeteink és sikerült gólt lőnünk. Sajnos a meccs ezen szakaszbeli fölényünkben nem tudtunk több  gólt szerezni. A 2. félidőben szétesett a játékunk, a labdakihozatal, a labda megtartása sem sikerült.

    A Vasas  ellen gyorsan vezetést szereztünk, az első félidő kiegyenlített volt , 1:1-el fordultunk.  A 2. félidőben folytatódott  a nagy iramú játék, kapura sokkal veszélyesebben játszottunk, középen sok labdát szereztünk, jól játszottuk meg mélységben Trappot, a széleken megvertük őket, minden támadásunk veszélyt jelentett, sikerült a vezetést megszereznünk. Többször is növelhettük volna előnyünket, sajnos rossz megoldásokat választottunk a kapu előtt, szerencsére a Vasas támadásai is elhaltak a végjátékban. Nagyon nagy iramú , izgalmas mérkőzésen, egy demoralizáló vereségből felállva, értékes győzelmet szereztünk