2014-es korosztály Dunamenti és Kölyökliga pótólt értékelések

2014 Kölyökliga és Dunamenti Gyermekliga

Schile Bende edzői értékelései:

Március 3., U10 dunamenti 
 

“A felszabadult focinak köszönhetően jöttek is az eredmények a minőségi játék mellett, a folyamatos fejlődés látszik hétről-hétre. Külön ki kell emelnem a Vasas elleni győzelmet, ahol a nagy küzdelemből sikerült nekünk jobban kijönni. Gratulálok a Srácoknak!”

Március 3., Kölyökliga 

 
Betegségek miatt nem a megszokott létszámmal vettünk részt a fordulón. Több olyan játékos is pályára lépett akiknek ez volt az első hivatalos mérkőzése. A két vereség ellenére voltak szép megoldások és gólokat is szereztünk. 
 
Március 24., Kölyökliga 
 
Felemás napon vagyunk túl. Jól kezdtük az első meccset ahol sikerült is megtartani a két csapat között lévő különbséget. Mivel a második mérkőzésünk kezdősípszava majdnem egybe esett az első meccs végét jelző hármas sípszóval, nem volt idő a pihenésre. Ennek ellénére parádésan kezdtünk és több gólos előnybe is kerültünk. Sajnos a lendület nem tartott végig, nem is elvárható még, hogy végig bírják a srácok fizikálisan az ilyen terhelést. Egy szoros meccset végül sima vereséggel zártunk.
 
Bene Ferenc emléktorna
 

A csoportmeccsek felemásan sikerültek, 2 győzelem mellett 2 vereséggel végeztünk. Ellenfeleink az UTE, Dunakeszi, Főnix és Gödöllő voltak, kifejezetten erős csoportba kerültünk, a szerzett gólok száma (13) mutatja, hogy a támadó játékunk rendben volt ezen a napon is, sajnos ez nem elmondható a saját kapunk előtti megoldásokról. Ezen dolgozunk és tanuljuk folyamatosan, hogy komplexen lehessen mondani a játékunkra, hogy stabil. A helyosztó meccseken az Egerrel és a Honvéddal meccseltünk, az első meccsen egy szoros egygólos siker született. A kispesti csapatot egy gyors góllal tudtuk meglepni, ezen a meccsen jött ki sajnos legjobban, hogy mennyit szamítanak az egyéni hibák, végül 4-1-es vereséggel zártuk a napot. 

Gratulálok a Csapatnak az elért helyezéshez!