Beszámoló pótlás: MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

Ikarus BSE-Szeged 9-1 (4-0)

Összeállítás:

FANI 

KESERŰ                     VARSÁNYI                 FADGYAS             SZÉPLAKI   

RATHMANN       KOVÁCS                  HECHST                     VATALI   

KIRÁLY             HALLAY 

Cserék: Szirt, Szabó M, Cseh, Szecsei, Nagy B

Gólszerzők: Rathmann 3, Hallay 3, Kovács, Király, Cseh

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

A nem túl jól induló tavaszi szezon első olyan mérkőzéséhez érkeztünk, ahol a kötelező győzelem mellett a gödörből való kilábalás, és a játékban történő előrelépés volt a cél. A még pont nélkül álló vendégek nem képviseltek túl nagy játékerőt, és már a mérkőzés elején kidomborodott fölényünk. Gyakorlatilag elvétve, egy-egy felívelés után lépték csak át a felező vonalat, ám a kidolgozott helyzeteket rendre kihagytuk, így sokáig tudták tartani magukat. Az első gólunk után megtört a jég és futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket. Gyors labdaszerzések után alakítottunk ki ziccereket, amelyek nagy részét már sikerült gólra váltani.

A második játékrészben sem változott a játék képe, többet birtokoltuk a labdát, hatékonyak voltak a letámadások, helyzetek sokaságát alakítottuk ki. További öt gólt szerezve fölényes győzelmet arattunk, amely akár nagyobb  arányú is lehetett volna. Reméljük ezzel megtört a jég, és a hátralévő meccseken az őszi formánkat tudjuk nyújtani.

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

Szigethalom-Ikarus BSE 2-1 (1-1)

Összeállítás:

SZIRT 

VARSÁNYI                      KOVÁCS                   FADGYAS             SZÉPLAKI   

HALLAY        RATHMANN                    HECHST                     VATALI   

KIRÁLY             RÓNAI 

Cserék: Fani, Cseh, Szecsei, Keserű

Gólszerzők: Rónai

Csikós Norbert vezetőedző értékelése:

Jól kezdtük a találkozót, a labdakihozatalok rendre sikeresek voltak, de a támadó harmadban elfogytunk. Ötlettelenül próbáltuk befejezni a támadásokat, ennek ellenére az első félidőben már három góllal is vezethettünk volna. gyorsan vezetést szereztünk, amely után mi bizonytalanodtunk el. Kapkodva, pontatlanul játszottunk, siettettük a támadások befejezését, ami a játékunk rovására ment. A hazai csapat előreívelt labdákkal próbálkozott, amely rendre feladat elé állított bennünket. Sajnos egy ilyen előrevágott labda után egyenlíteni tudtak, amelyre a félidőben már nem tudtunk válaszolni.  

A második játékrészben sem változott a játék képe, többet birtokoltuk a labdát, de fölényünk meddőnek bizonyult, hadilábon álltunk a gólszerzéssel. Mezőnyben jól adogattunk, de helyzetekig elvétve jutottunk el. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ellenfelünk egy előrevágott labdából került helyzetbe, amelyet még megállítottunk, de az ebből következő szabadrúgás után büntetőhöz jutottak, amelyet sikerült értékesíteni. Az utolsó percekben rohamoztuk a kapujukat, de görcsösek voltunk, amelynek eredményeként nem tudtunk további találatot elérni.