Beszámoló pótlás: MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

Edzőmérkőzés

Ikarus BSE-Főnix 2-2 (1-1)

Összeállítás:

FANI

HECHST                    FADGYAS                 VARSÁNYI          KESERŰ

KANYÓ          SZABÓ SZ.    RATHMANN            SZÉPLAKI

KIRÁLY        BARUNI 

Gólszerző(k): Hechst, Baruni

Jól építettük fel a támadásokat, az utolsó passzoknál az ellenfél kapuja előtt azonban pontatlanok voltunk. Kiegyenlített mezőny munka folyt a pályán, jó párharcok alakultak ki, melyek nagyobb részét sikerült megnyernünk. 

A labdaszerzéseket magasan, az ellenfél 16-os vonala előtt kezdtük meg, amely kevésszer bizonyult sikeresnek. A középpályás sorunk sokszor eltolódott, így ki tudták hozni a labdákat. A védőharmadunkban azonban stabilan hárítottuk az ellenfél támadásait.

A támadásból védekezésbe való átmeneteknél sokszor szélesek voltunk, nem volt megfelelő a játékosok közötti távolság. Védekezésből támadásba gyorsan lendültünk át, de az utolsó passzok nem voltak pontosak. Elsősorban középen vezettünk támadásokat, többször kellett volna a szélek felé nyitni. 

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

Ikarus BSE-Makó 11-1 (4-1)

Összeállítás:

FANI 

NAGY  B                   VARSÁNYI                 FADGYAS              KESERŰ     

RATHMANN       KOVÁCS                  HECHST                     VATALI   

KIRÁLY             RÓNAI 

 

Cserék: Szirt, Szabó M, Cseh, Széplaki

Gólszerzők: Rathmann 4, Rónai 2, Keserű 2, Kovács, Király, Nagy B, 

A múlt heti gödörből való kilábalás után felszabadult játékra számítottunk.  A mérkőzés elején látszott, hogy nagy a különbség a csapatok között, melyet egy gyors góllal nyomatékosítani tudtunk. Ezután már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányú lesz a győzelmünk a nem túl acélos vendégekkel szemben. A Makó elvétve, egy-egy felívelés után lépte csak át a felező vonalat, de az első gólunk után megtört a jég és futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket. Gyors labdaszerzések után alakítottunk ki ziccereket, amelyek nagy részét sikerült gólra váltani.

A második játékrészben sem változott a játék képe, többet birtokoltuk a labdát, hatékonyak voltak a letámadások, helyzetek sokaságát alakítottuk ki. Reméljük helyreáll az önbizalmunk és a játékunk is javuló tendenciát fog mutatni. 

MLSZ U15 Regionális Kiemelt Kelet

Filo-Ikarus BSE 1-1 (1-0)

Összeállítás:

SZIRT 

SZECSEI                     KOVÁCS-PETERMAN                 FADGYAS             SZÉPLAKI   

SZABÓ M       RATHMANN                  HECHST                  KESERŰ

KIRÁLY       CSEH   

 

Cserék: Szél, Zsargó, Eszéki

Gólszerzők: Zsargó

Rengeteg hiányzónk volt a mai mérkőzésen, sérülések, betegségek nehezítették a mérkőzésre való készülésünket.

A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, tudatosabban játszottunk a haziaknál, sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Sajnos nem sikerült betalálnunk, és a vendéglátónk egyszer jött el a kapunkig, abból gólt szereztek. 

A második játékrészben sokkal veszélyesebben játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, de rendre elpuskáztuk ezeket. Leginkább a küzdelem dominált a meccsen, sajnos ez most nem párosult eredményességgel, de a játék képe alapján a döntetlen reális volt.