Beszámoló pótlások: BLSZ SERDÜLŐ U-15

BLSZ Serdülő U15 tavaszi értékelések

Skultéty Dávid edzői beszámolói:

 

Ikarus- Testvériség Március 10.

Kezdő:

SIKLÓSI GERGELY
SZÉL VINCE SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON KESERŰ KRISZTIÁN TAMÁS KÖVESI DÁNIEL SIKORSZKI GERGŐ MIKOLA MÁTÉ ORMOS ISTVÁN CSEH GERGŐ BALÁZS ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: SZIRT LEVENTE RESZ OLIVÉR MÁRK BÁLINT ANDRÁS MILÁN

Utolsó találkozásunkkor szerencsétlenséggel kaptunk ki 2-0ra idegenben, a legrosszabb meccsünk a szezonban. Dicsérendő, hogy 0-10nél sikerült még 2 gólt rúgnunk.

Ikarus-Kise Március 13.

Kezdő:
FANI MARCO
VARSÁNYI ROLAND SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON SZÉPLAKI MÁRK KÖVESI DÁNIEL SZABÓ MÁTÉ RÓNAI BOTOND HECHST RUDOLF CSEH GERGŐ BALÁZS ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: SIKORSZKI GERGŐ MIKOLA MÁTÉ ORMOS ISTVÁN

Segítséget kaptunk az országos kerettől. Sokat javított ez a játékunkon. Hechst Rudolf és Rónai Botond játéka kiemelkedő volt. Az utolsó percig nem adta fel a csapat.

 

II. Kerület-Ikarus Március 28.

Kezdő:
SZEKERES ZSOMBOR
BÍRÓ PÉTER GERGŐ ESZÉKI ZSOMBOR MÁRK SZÉL VINCE JUHÁSZ MILÁN KÖVESI DÁNIEL MIKOLA MÁTÉ SZABÓ SZILÁRD ORMOS ISTVÁN ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: SZIRT LEVENTE RESZ OLIVÉR MÁRK SIKORSZKI GERGŐ
BÁLINT ANDRÁS MILÁN

Két kapus kiemelkedő teljesítménye, Szabó Szilárd játéka és hozzáállása magasan a legjobb volt a meccsen. Cserejátékosok a semmit nem tudtak hoztátenni a játékhoz. Az első félidőben rengeteg taktikai és egyéni hibával játszottunk. A hozzáállásunk messze nem volt megfelelő egyéni és csapat szinten sem. A második félidőben a védekezésünk feljavult, de a labdával ebben a részben sem tudtunk kezdeni semmit. A meccset kapura lövés nélkül zártuk.

 

 

Kelen-Ikarus Április 6.

Kezdő:

 

SZIRT LEVENTE

VARSÁNYI ROLAND SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON SZÉPLAKI MÁRK
KÖVESI DÁNIEL KRÁL BALÁZS MIHÁLY MIKOLA MÁTÉ HECHST RUDOLF NAGY BÁLINT
ZSARGÓ BOTOND CSEH GERGŐ BALÁZS

Cserék: RESZ OLIVÉR MÁRK SIKORSZKI GERGŐ

Ismét segítséget kaptunk az országos bajnokságból. Nagy Bálint kiemelkedett a mezőnyből. Az A keret játékosai sokat segítettek a pályán a B keretnek. Az egész meccs teljesen egyoldalú volt.

 

Ikarus-Kastélydomb Április 14.

 

Kezdő:

 

FANI MARCO
SZÉL VINCE SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON ESZÉKI ZSOMBOR MÁRK
KÖVESI DÁNIEL KRÁL BALÁZS MIHÁLYORMOSISTVÁNMIKOLA MÁTÉBÁLINT ANDRÁS MILÁN
ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: RESZ OLIVÉR MÁRK SIKORSZKI GERGŐ

Az ellenfél a B keretével érkezett a meccsre. Mi sajnos szinte az egész meccsen messze magunk alatt játszottunk. Sokat foglalkoztak a bíróval a gyerekek, véleményem szerint jogtalanul. A kapott gól után a viselkedéünk undorító volt, többen nem voltak hajlandóak kezet fogni az ellenféllel. Fani Marco kapusteljesítménye kiemelkedő volt, a büntetőt is majdnem kivédte.

 

 

Ikarus-Közterület Április 20.

Kezdő:

SZEKERES ZSOMBOR

BÍRÓ PÉTER GERGŐ SZÉL VINCE PATAKI ANDRÁS ESZÉKI ZSOMBOR MÁRK
KÖVESI DÁNIEL KRÁL BALÁZS MIHÁLY MIKOLA MÁTÉ SIKORSZKI GERGŐ
ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: RESZ OLIVÉR MÁRK SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON ORMOS ISTVÁN BÁLINT ANDRÁS MILÁN

Az előző heti meccs után most a sereghajtó ellen játszottunk. A kezdő az első félidőben sajnos nem játszott a vezetés megszerzése után jól. A cserék viszont nagyon jól száltak be a meccsbe mindannyian, Bálint Milán 3 gólt és 2 gólpasszt osztott ki. Resz Olivér Játéka folyamatosan javul. Mikola Máté és Král Balázs kezdenek közel országos keret szinten játszani.

MLTC-Ikarus Április 28.

Kezdő:

FANI MARCO
SZÉL VINCE SZECSEI BENDEGÚZ MÁRTON PATAKI ANDRÁS
KÖVESIDÁNIEL BÁLIN ANDRÁSMILÁN KRÁLBALÁZSMIHÁLY MIKOLAMÁTÉ SIKORSZKIGERGŐ
ZSARGÓ BOTOND NAGY MARCELL GYÖRGY

Cserék: RESZ OLIVÉR MÁRK VATALI OLIVÉR ESZÉKI ZSOMBOR MÁRK ORMOS ISTVÁN SZIRT LEVENTE

Idegenben rossz minőségű fűvön játszottunk. Az eredmény nem tükrözi a játék képét. Mindkét gólunk nagyon szép volt viszont sajnos a támadóink ezen kívül nem mutattak fel semmit. A második félidőben a csérekkel sokkal jobb lett a játék. Kiemelendő Ormos István játéka, sajnos gólt nem szerzett, de kettő kapufát is lőtt. Resz Olivér nagyon gyorsan fejlődik, a következő meccseken lehet kezdeni fog. Mikola Máté és Král Balázs nagyon stabil középpáját alkot.