MLSZ Országos U17 Alap 20. forduló

Add meg itt a címsor szövegét

2024.05.04 – 12:00 // Budapest, Ikarus BSE Sporttelep

Ikarus BSE- Illés Akadémia 0-1
Ikarus: Bérczes-Dudás,Csides,Hadzsi,Laczkó-Szatlmayer,Holdas,Vámosi-Huszár Sz,Erdélyi,Hajdú
csere: Kiss,Molnár,Varga,Huszár G.
 

Moskovits Gábor vezetőedző értékelése:

A kiemelkedő képességű játékosokból álló Illés akadémiát láttuk vendégül. Látszott, hogy ellenfelünknek az 1 pont is elegendő a bajnoki cím megszerzéséhez. A kapujuk közvetlen előterébe húzódva védekezték végig gyakorlatilag az egész mérkőzést. Ennél fogva a labdabirtoklás körülbelül 80-20 % lehetett. Sajnos a betömörülő védelemmel szemben az első félidőben mindössze egy helyzetet tudtunk kialakítani, az viszont egy hatalmas ziccer volt, sajnos kimaradt. A második félidőben hasonlóan ment a meccs.

Sajnos a mérkőzés vége felé egy labdakihozatalt elhibáztunk, amiből gólt szerzett ellenfelünk. A hiba a játékunk része, mi igyekszünk kockázatot vállalva a földön építkezni. Ezért nem lehet egyetlen játékost sem elmarasztalni a kapott gól miatt. Bár volt 2-3 komoly lehetőségünk a második félidőben is, ellenfelünk egy helyzettel elvitte a 3 pontot és ezzel megszerezte a bajnoki címet. 

Azonban a játékvezetés mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Azt már megszoktuk, hogy a kétes szituációkban rendre ellenünk tévednek, de ma ez egészen más volt. Véleményem szerint a játékvezető tudatosan nem hagyott minket pontot szerezni. A mezőnybeli folyamatos minket hátráltató  ítéletek mellett, egy egyértelmű büntetőt sem adott meg a számunkra. Ennek a játékvezetőnek már a második olyan meccse, ahol az ellenfelünket segítette a győzelemhez, ezt már nem tudom a véletlen számlájára írni. 
A mai napon sokkal jobbak voltunk, mint a nagynevű ellenfelünk , erre mindenképpen büszkék lehetünk.