Erősítések érkeznek a szakmai stábhoz

Jenei Ottó, Tóvizi Tamás, Paplanos Gellért és a korábbi válogatott labdarúgó Hrepka Ádám érkezésével komoly erősítés érkezett Egyesületünkhöz

Jenei Ottó lesz a következő szezonban a 2008-as, U17-es korosztályunk vezetőedzője
Ottó, aki UEFA Youth B licenccel rendelkezik, partnerklubunktól a Rubeola FC Csömör -től érkezik hozzánk. Nagypályán a Honvéd korosztályos csapatainál nevelkedett, NB3-ban is játszott felnőttként, futsalban és strandfociban is többszörös magyar bajnok. Tudása, tapasztalata tovább erősíti a szakmai fejlődésünket.

Hrepka Ádám lesz a következő szezonban a 2010-es, U15-ös korosztályunk vezetőedzője.
Ádám, aki UEFA A licenccel rendelkezik, korábban a BVSC és az MTK csapatainál dolgozott edzőként, és tudása tovább erősíti a szakmai fejlődésünket.
Korábban játékosként 3-szoros magyar felnőtt válogatott meccs, 225 NB1-es mérkőzés, holland (NEC Nijmegen) és izraeli (Bnei Jehuda) légiós évek tapasztalata is érkezik vele hozzánk!

Tóvizi Tamás lesz a következő szezonban a 2011-es, U14-es korosztályunk vezetőedzője, valamint szekcióvezetőként az U10-13 korosztályok szakmai munkáját is felügyeli.
Tamás, aki UEFA A licenccel rendelkezik, korábban az UTE és az MTK csapataival foglalkozott, legutóbb az Újpest FC-nél dolgozott, és tudása, tapasztalata tovább erősíti a szakmai fejlődésünket.

Paplanos Gellért lesz a következő szezonban a 2015-ös, U10-es korosztályunk vezetőedzője, valamint szekcióvezetőként az U6-U9 korosztályok szakmai munkáját is felügyeli.
Gellért, aki UEFA C licenccel rendelkezik, legutóbb partnerklubunk, Honvéd-MFA Régió korosztályos csapatainál dolgozott, és tudása, tapasztalata tovább erősíti a szakmai fejlődésünket.