U-14 hétvégi eredmények, beszámoló (2017.10.21)

Korosztályos utánpótláscsapataink az elmúlt hétvégén idegenben és hazai pályán léptek a zöld gyepre, edzőjük értékelte a látottakat.

Újpest FC – Ikarus BSE 7-0 (MLSZ U-14 II. Közép-A. 8. forduló)

A mai mérkőzésen mentálisan nem voltunk egy szinten a hazai csapattal. Az első negyedórát rossz felfogásban, enerváltan kezdtük, így ellenfelünk gyorsan vezetéshez jutott. Ezután inkább a küzdelem dominált részünkről, saját játékunkat csak később kezdtük el játszani, ekkor már helyzeteket is kialakítottunk. A második játékrész elején összeomlottunk, ekkor ellenfelünk négy gólt is szerzett pár perces különbségekkel. Továbbra sem találtuk önmagunkat, kettészakadt a védekezésünk, támadásaink pedig rendre elhaltak az ellenfél térfelén. Hiányzott belőlünk a hit, és az akarat, amelyet a jövőheti, Kecskemét elleni mérkőzésre meg kell találnunk. Bízunk a fiúkban, ennél nehezebb feladatot is megoldottak már! Hajrá IKA!

Jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/14/17312/8/1281798.html

Ikarus BSE – Csillaghegyi MFS 6-0 (BLSZ SERDÜLŐ U14 2. CSOP. 8. forduló)

Gólok: Karácsonyi M. (5), Hazai T.

Az egy évvel fiatalabb játékosokból álló ellenfél nem késztette különösebb erőfeszítésre csapatunkat. Pozitívum volt, hogy igyekeztünk játszani, ami sokszor tetszetőssé tette támadásainkat. Figyelemre méltó az 5 gólt szerző Karácsonyi teljesítménye! Gratulálunk mindenkinek!

Jegyzőkönyv: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/5/17174/8/1287847.html