U14 és felnőtt hétvégi beszámolók, további eredmények 2017.11.18.

Utánpótláscsapataink és felnőtt csapatunk is pályára lépett a hétvégén. Eredmények és beszámolók.

Felnőtt

Ikarus BSE – II. Kerületi UFC 5-0 (2-0) – BLSZ I. osztály 14. forduló

Felnőtt csapatunk továbbra is versenyben van azért, hogy a dobogón várja a tavaszi szezont és ezért mindent meg is tett Szombaton. Igaz, az ellenfél kellemetlen játékstílust vett fel már a meccs elejétől fogva betömörülve védekeztek, amit csak a 39. percben sikerült feltörni. Ekkor büntetőből szerzett vezetést a csapatunk. Ezt követően egy szép kontratámadásból már kettőre növeltük az előnyt, így megnyugtató fórral mehettünk a szünetre.

A második félidőben cseppet sem változott a játék képe, ugyanúgy a vendégek térfelén folyt a játék, szerveztük a támadásokat. A 64. percben egy kiugratást követően már 3-0 volt ide. Az időjárásnak is tetszett az eredmény, hisz a kezdeti borongós idő elmúlt a nap is kisütött. Nem a jobb idő miatt, hanem mert élvezte a csapat a játékot, a hajrában még két gól sikerült szereznünk, így magabiztos 5-0-ás sikerrel teljesítette a csapat az erre a hétvégére kitűzött célt.

Gólok: Horváth Krisztián 36′, 43′, 67′, Borgulya Dániel 89′, Perepelica Kirill Patrick 90′

Jegyzőkönyv

U-17

Ikarus BSE – Airnergy FC 0-4 (0-1) – MLSZ U – 17 III.O. KÖZÉP C 12. forduló

Második számú ifi csapatunknak ma nem termett babér, a listavezető Airnergy FC csapata mindhárom pontot elvitte a Bátony utcából.

U-15

Vác VLSE – Ikarus BSE 3-1 (2-1) – MLSZ U-15 II. Közép-A. 12. forduló

Az eggyel idősebbek között próbál helytállni csapatunk, ami ebben a korosztályban nem egyszerű feladat, viszont így is sikerült tisztes eredményt elérni a Vác otthonában, akik jelenleg a 2. helyen tartózkodnak.

Gól: Hajduk Leon László 31

U-14

Vác VLSE – Ikarus BSE 4-1 (2-0) – MLSZ U-14 II. Közép-A. 12. forduló

“Ismételten egy félidőnyi előnyt adtunk ellenfelünknek. Egyelőre képtelenek vagyunk megfelelő mentalitással és sebességgel kezdeni a mérkőzéseket, amelyet az erősebb csapatok ellen nem engedhetünk meg magunknak. A Vác elleni meccsen ez meg is bosszulta magát, hiába próbáltunk felpörögni a második félidőre, helyzeteinket kihagytuk, ellenfelünk pedig három pontrúgásból szerzett jelentős előnyt. A mérkőzés végére teljesen szétestünk, és egy öngóllal megkoronáztuk aznapi teljesítményünket. A jövőben sokkal nagyobb odaadással kell dolgoznunk mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken.”

Hajrá IKA!

Jegyzőkönyv

Csikós Norbert

U-13

FC Hatvan – Ikarus BSE 1-4 (1-2) – MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 11. forduló

Gólok: Loch ferenc Barnabás 23′, Kanyar András 29′, Pongor Patrik 42′, 49′

U-12

FC Hatvan – Ikarus BSE 0-7 (0-3) – MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 11. forduló

Gólok: Balogh Zsombor Csaba 4′, 18′, 22′, 50′, Csillag András Barnabás 45′, Junia Nikolasz 46′, Farkas Zénó 60′