U-14-es csapataink eredményei

U-14-es csapataink eredményei az előző fordulókból, beszámolóval

 

Ikarus BSE – Goldball ’94. FC 0-1 (0-0) – Budapest Bajnokság (18. forduló)
A szezon vége felé közeledve csapatunk még mindig esélyes a dobogós helyek valamelyikére. A Goldball legyőzésével egy lépéssel közelebb kerültünk volna céljaink eléréséhez, ami sajnos nem sikerült. Enerváltan, motiváció nélkül játszottunk, ami jellemző volt ránk az utóbbi mérkőzéseken. Tipikus “egygólos” meccs volt, amely végén egy figyelmetlenség megpecsételte pontszerzésünket. A hátralévő mérkőzéseken mindenkinek 100%-ot kell nyújtania a dobogós hely megszerzéséhez.
Hajrá IKA!

 

Csillaghegyi MFS – Ikarus BSE 0-10 (0-4) – Budapest Bajnokság (19. forduló)
A múlt heti kisiklást szerettük volna kiküszöbölni, ennek megfelelő elánnal vetettük bele magunkat a mérkőzésbe. A szerény képességű hazai csapat nem tanúsított nagy ellenállást, ennek ellenére pozitív volt a mutatott hozzáállásunk. Helyenként jól játszva, megfelelő motivációval felvértezve, ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk. Reméljük a hátralévő meccsekre is sikerül átmenteni formánkat.
Hajrá IKA!

 

Ikarus BSE – Csep-Gól FC 6-1 (2-0) – Budapest Bajnokság (20. forduló)
A 20. forduló előrehozott hétközi meccsen a Csep-Gól gárdáját fogadtuk. Már az elején nyomatékosítottuk, hogy csak a győzelem elfogadható számunkra, a 2. percben vezetést szereztünk. A hátralévő időszakban nem játszottunk pontosan, sok volt a figyelmetlenség, a korán jött hőséggel is küzdöttek a játékosok. Ennek ellenére sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amelyeket több-kevesebb sikerrel sikerült értékesíteni. A 3 pontot ismét megszereztük, és koncentrálhatunk az utolsó két mérkőzésre.
Hajrá Ika!

 

Budai FC – Ikarus BSE 3-1 (2-1) – Országos Bajnokság (20. forduló)
A Budai FC vendégeként már a meccs elején sejtettük, hogy nem lesz könnyű dolgunk, ennek megfelelően próbáltuk felkészíteni játékosainkat. Sajnos motiváció terén ellenfelünk fölénk nőtt, és nem tudtunk lépést tartani velük. Az első félidő közepén még megszereztük a vezetést, de ez sem adott erőt számunkra, sőt, sokkal inkább az ellenfelünket motiválta. Lassan, körülményesen, elképzelés nélkül futballoztunk, amit nem engedhetünk meg magunknak. Az egyenlítő gól után még mélyebbre kerültünk, gyakorlatilag ellenfelünk akkor jutott el a kapunkig, amikor csak akart. Sok gólhelyzetet alakítottak ki, és csak kapusunk jó teljesítményének köszönhetjük, hogy nem kaptunk több gólt. A következő nehéz mérkőzésekre fel kell szívnunk magunkat, hogy az élmezőnyhöz közeli helyen tudjunk végezni.
Hajrá IKA!

 

Ikarus BSE – Újpest FC 3-2 (0-2) – Országos Bajnokság (21. forduló)
A tabella 2. helyezettje látogatott hozzánk, akik az őszi szezonban fölényes győzelmet arattak fölöttünk. Parázs mérkőzésen az első félidőben az Újpest, míg a másodikban mi játszottunk jobban. Az első percekben még mindig érződött rajtunk az önbizalom hiánya, amit ellenfelünk kihasznált, hiszen bő negyedóra elteltével 2-0-ra vezettek. A 2. játékrészben már magabiztosabbak voltunk, ami a szépítő találatunk után még jobban felszínre tört. Megéreztük a lehetőséget, amit ki is használtunk, és nagyszerű végjátékban megfordítottuk az eredményt. Mindenkit dicséret illet a mutatott hozzáállásért, amelyet a hátralévő meccsekre is át kell mentenünk!
Hajrá Ika!

 

Csikós Norbert