U15 gyakorló mérkőzések

U15 gyakorló mérkőzések

A bajnokságok tavaszi rajtját megelőző utolsó hétvégén U15-ös csapatunk kettő edzőmérkőzést is játszott.

 

2020.02.29. Szombat 9.00
Ikarus BSE – Kistarcsa U16 7:4 (6:1)

 

Kezdőcsapat:
Kósa Nátán – Király Dominik, Horváth Martin, Kórodi-Juhász Dávid, Juhász Patrik – Tisza Márton, Kelemen Ádám, Mikes Tamás – Koronghy Szilárd, Pongor Patrik, Koblinger Bence

 

Cserék:
Nagy Sámuel, Kanyar András, Hristodoulou Dimitrios, Csides Zsolt, Vitéz Márton

 

Gólszerzők:
Pongor Patrik (2), Kelemen Á., Király Dominik, Juhász Patrik, Mikes Tamás, Koronghy Szilárd

 

Értékelés: 
Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen az első letámadásunk sikerrel járt, a labdaszerzést követően egyből gólt tudtunk szerezni. A gyors vezetés adta lendület vitte a csapatot a mérkőzés első 30 percében, vezettünk pár szép támadást, viszonylag sokat volt nálunk a labda és egymás után tudtunk gólokat szerezni. A 30. perc környékén eszközölt cseréinket követően azonban megváltozott a játékunk képe. A kispadról beszálló játékosok nehezen vették fel a mérkőzés ritmusát, a félidő vége ezáltal kissé szétesetté vált, gólt ajándékoztunk ellenfelünknek, és egy büntetőt is összehoztunk. 
A második játékrészre sem sikerült a sorainkat rendezni, amelynek eredményeképpen simán elveszítettük a félidőt. Sajnos a felkészülési időszakunkra jellemző játékunkat csak a mérkőzés első harmadáig tudtuk prezentálni a mai napon.
2020.02.29. Szombat 16.30
Ikarus BSE – Újpesti Haladás 8:2 (3:1)
Kezdőcsapat:
Motál Kriszitán – Dósa Ádám, Borsi Zalán, Csák Máté, Makai Bence – Borsi Milán, Borbély András, Deák Botond – Kovács Ármin, Csukás Zsombor, Kiss Márton

 

Cserék:
Bódis Bence, Becsák Balázs, Esküdt Bálint

 

Gólszerzők:
Kiss Márton, Csukás Zsombor, Dósa Ádám (2), Esküdt Bálint (2), Deák Botond, Borbély András

 

Értékelés: 
A hétvége második mérkőzése is jól kezdődött számunkra, azzal a különbséggel, hogy a játékunk nem volt olyan hullámzó, mint a reggeli találkozónkon.
A mérkőzés nagyobb részében a mi akaratunk érvényesült, jó hozzáállással futballoztunk. Sok támadást építettünk és fejeztünk be, a védekezésünk is összeszedett, koncentrált volt.
A csapatban több jó egyéni teljesítmény is volt, remélhetőleg a bajnoki rajton is sok hasonlót láthatunk majd.

 

Tánczos Gergő, Aranyosi Imre