Budafoki MTE II. – Ikarus BSE 3 : 1 / BLSZ I. osztály

Budafoki MTE II. – Ikarus BSE 3 : 1 / BLSZ I. osztály

Két jól sikerült bajnoki után bizakodva érkeztünk a mérkőzésre, pontért jöttünk Budafokra, de hamar kiderült ez csak álom volt.

A kezdés előtt már egy játékosunk lejárt sportorvosija miatt nem léphetett pályára valamint két meghatározó játékos kisebb sérüléssel kezdett, őket idő előtt le is kellet cserélni. Az ellenfél csapata ügyes fiatalokból illetve az NBII.-ben is pályára lépőkből állt.
Már a második percben olyan, szélről vezetett akcióból kaptuk a gólt, amelyre felhívtuk a figyelmet meccs előtt, sajnos a szélső védekezésünk csődöt mondott. A középen érkezőnek nem volt nehéz dolga. Ez a gól megfogta csapatunkat, csak a hetek óta remeklő Skravanek László kapusunk tartotta az eredményt, bizony 3-4 ziccert fogott.

A második félidő szintén úgy kezdődött, mint az első, a budafoki játékos egy lágy szögletet senkitől se zavartatva fejelhetett a kapunkba. Pénteki edzésen a sarokrúgások kivédekezését vettük át, sajnos sikertelenül! Cserékkel próbáltunk javítani a játékon, amely valamelyest sikerült is. Átvettük a játék irányítását, Szél Benedek révén veszélyesebbek lettünk támadásban. A 80. percben a szépítő gólt Schile Bende révén megszereztük. Minden mindegy alapon teljesen kitámadtunk és a kapujuk elé szorítottuk ellenfelünket, a kapusunk a saját térfelünk közepén védekezett és ívelte fel a labdákat. Egy ilyen eset után, a 93. percben egy kontrával beállították a végeredményt.

Egy jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Tanultunk ebből a mérkőzésből.
Folytatjuk a megkezdett munkát, és a céljainkért továbbra harcolunk.

Összeállítás:

Skravanek L. – Balogh T., Ulicsák B., Szél B., – Zováth J., Siliga Á. (Bagdi Cs. 67.) – Bíró B. (Ország O. 60.), Ferkel M., Varga P. (Sós B. 41.), Szabó G. (Parag R. 15.) – Oláh Z. (Schile B. 60.)

Varga István