Történetek sorozat 3. rész – Hidi Patrik

Történetek sorozat 3. rész – Hidi Patrik

Nagyon sok régi szép emlék van a fejemben az Ikarusról, de amit kiemelnék az, hogy mikor Pestre költöztünk és elkezdem edzésre járni nagyon fiatalon az első perctől éreztem hogy befogadnak, olyan volt mint egy nagy család, mindenki boldogan járt edzésre és ez a családias környezet, hangulat magával ragadott.

Úgy gondolom ez még most is megvan és öröm látni, hogy a körülmények folyamatosan fejlődnek és nagyon jó dolog visszamenni és látni a mai fiatalokat, hogy ilyen körülmények között fejlődhetnek. Nagyon jó emberek veszik őket körül és remélem ők is annyira élvezik minden pillanatát mint én akkor, amikor annyi idős voltam mint most ők. A téli időszak volt a kedvencem, minden hétvégén teremtorna volt és csak játszottunk élveztük, hogy azt csináljuk amit a legjobban szeretünk és azokkal akikkel tényleg szerettünk együtt játszani !
Sokszor amikor nem volt edzés, akkor is kint voltunk és együtt fociztunk mert ez volt a mindenünk. Edzések után a büfében is szívesen maradtunk beszélgetni nagyon jó társaság volt, minden percet élveztem, a mai srácoknak is csak az tudnám üzenni hogy élvezzék minden percét, hiszen ebben a korban ez a legfontosabb – a foci szeretet! Ha pár szóban le kellene írnom az emlékeiket ez lenne az Ikarus: jó edzők, jó emberek, családias környezet, jó körülmények.

Hidi Patrik

Néhány adat Patrik pályafutásáról: 

  • 1990-ben született
  • 2003-ban került az Ikarusba a Győri ETO-ból
  • 2007-ben igazolt a Bp. Honvádba, miután 2 évet a serdülőben, 1 évet az Ifi-ben és 1 évet a felnőtt Ikarus csapatban játszott
  • 2018-ban a Real Oviedo-ba igazolt a spanyol 2. osztályba
  • 2019-ben az Irtis Pavlodar Kazah 1. osztályban szerepelt
  • 2020-óta ismét a Bp. Honvádban játszik, csapatkapitányként
  • Edzői az Ikarus BSE-nél: Svantner István, Balogh László