Svantner István Elnök Úr évadnyitó köszöntője

Tisztelt Sportbarátaim!

Szeretettel köszöntöm Önöket a 2017-es évben és az új honlapunk indulásának alkalmával.

Remélhetően sportegyesületünk ebben az esztendőben is annak a dinamikus fejlődésnek az útját folytatja, amelyet az előző évben elkezdett. Ma már 15 korosztályos labdarúgó csapat sportol az Ikarus BSE remek létesítményeiben az 5 éves gyermektől az 50 éves felnőttig mintegy 350 sportoló.

2017-ben az MLSZ és a XVI. kerületi Önkormányzat finanszírozásának segítségével tovább bővül a létesítmény. Egy 40 méter X 60 méteres műfüves pálya épül fix borítással, a nagy füves pálya világítást kap, az öltöző és mosdó problémák is megoldódni látszanak. 

A labdarúgó szakosztály 8 serdülő csapata előrelépett. A középszintű, még 4-5 éve előttünk járó Egyesületeket (REAC, II. Kerület, BVSC, KISE, stb.) elhagytuk, és a hazai mezőny legjobbjai közé kerültünk. Fontos feladatunk, hogy a legügyesebbek eljussanak ahhoz a lehetőséghez, hogy profi futballisták váljanak belőlük. Legalább ilyen fontos feladat, hogy a legjobbak után következő játékosok is olyan tudást szerezzenek, amellyel ifjúsági és felnőtt korba lépve biztos hátországa legyenek a remélhetőleg minél feljebb kerülő, jelenleg a BLSZ I. osztályban szereplő felnőtt csapatnak.

Ehhez a nem kis feladathoz kívánok eredményes munkát, szorgalmat kitartó edzőket és szülőket!

Sportbaráti üdvözlettel: Svantner István